Sådan gendannes en Alumacraft kano

Overflader af aluminium kanoer rust ikke, men de er modtagelige for andre former for korrosion, der producerer ar og andre mangler. Genskabe en gammel aluminium kano betyder beskæftiger sig med korrosion fra år af forsømmelse at bådens metal materialer. Bliv klar til at få beskidte og have et træne mens gendannelse som processen kræver lidt arbejde. Processen tager noget tid, så planen på en hel dag med rengøring og skrubbe for at gendanne båd til nær oprindelige glans og kvalitet.

Instruktioner

• Sat kanoen op og ned på en række savbukke. Slange ned i hele båden med vand og derefter vaske det af med varmt sæbevand suds og en svamp. Skyl sæben ud kanoen og lad båden tørre. Vend og Gentag.

• Våd ned 200-sandkorn sandpapir og begynde at slibe ned overfladen af kanoen, inde og ude. Holde sandpapir våd med en haveslange. Som en generel regel, spray kano overflade du slibning og derefter vand sandpapir for at forhindre ophobning mellem granulerne sandpapir mens du sand.

• Ændre sandpapir til en finere grus, afhængigt af hvordan skæmmet kano overflade er. Hvis det er alvorligt skæmmet gå til 440 grus, og udføre den samme sand, vand og skyl sekvens over hele kanoen.

• Sand kanoen igen med næste finere sandpapir som 600 eller 800 grus. Når overfladen er glat og skinner, skifte ud til 1.000-sandkorn sandpapir og udjævne overfladen. 1.000-sandkorn sandpapir giver metal en bold-Bruneret udseende.

• Anvende metal polish i bufferen pad og begynde at gå over hele overfladen af kanoen, tofter, pladser og sømme. Buff ud til en fin glans.

• Spray kanoen med et glas renere og aftørre de bløde semsgarvet tøj til at give aluminium samt en flot finish som en klart vand-beading overflade.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com