Hvordan at reparere en sort vandtank på en autocamper

Hvordan at reparere en sort vandtank på en autocamper

Reparation og servicering af en sort vandtank i en RV er et beskidt job. Den sorte vandtank isolerer spildevand og affald fra toilet i en separat tank fra frisk og rense vandet. Brug sikkerhedsudstyr som handsker, beskyttelsesbriller og en maske til at forebygge sygdom fra rensningsanlæg affald, når reparere systemet. Reparere systemet kræver snaking ud af slangen fra tank og erstatte spændebånd.

Instruktioner

• Tage RV til en certificeret dump station og pumpe ud alt affald og vand fra den sorte vandtank. Bringe RV tilbage hjem, parkere det og sætte parkeringsbremsen. Slukke RVS vandkilde. Sat på beskyttende udstyr og åbne panelet sort vand tank på bagsiden af RV.

• Skru de nuværende spændebånd på det sorte vand tank ventilen. Gå i RV til badeværelset og skru spændebånd fører fra slangen på bagsiden af toilettet. Træk slangen ud på toilettet og ud den sorte vandtank.

• Skub værktøjet slange slange ind sort vand tank slange og push/pull gennem slangen flere gange. Vær forberedt på affald stykker til at komme ud af slangen som du slange det.

• Skub to nye spændebånd over slangen og skub ene ende af slangen på bagsiden af toilettet og den anden til ventilen på den sorte vandtank. Skub spændebånd over toilet armatur og sorte vand tank ventil, og spænd dem på plads.

• Anvende en ring af silikone caulking omkring fastgøringspunkter af slangen til toilet og tank.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com