Floaty op hår stilarter for bryllupper

Du vil blive hårdt presset for at finde en brud, som ikke føler sig presset til at se perfekt på hendes bryllupsdag. Bryllupsplanlægning proces dækker en vognlæs af små detaljer, ikke mindst som er brudens hår vil ligne. En updo er gå til frisure til de fleste brude, som det bliver sat hele dagen med lidt besvær. Updos eller floaty op frisurer kommer i en bred vifte af stilarter til forskellige hår længder. Selv typisk vanskeligere at opnå end en simpel ned frisure, en updo belønner indsats med en problemfri look, der vil kunne modstå kravene fra en lang bryllupsdag.

Boller og Chignons

Både boller og chignons begynder med en simpel hestehale sikret med en elastik. De kan være som slanke eller så rodet som bæreren vælger, alt efter hvilken stil passer bryllup atmosfære bedst. Boller og chignons fungere godt med lige, krøllet eller bølget hår, og kan være særligt smigrende for runde ansigter. For at danne en bolle, er hestehale snoet og ombrudt omkring sin base og bagefter sikret med Hårnåle. En chignon er dybest set en slags løs bun placeret på nakken eller off på siden af halsen. I nogle tilfælde kan en chignon pude bruges til ekstra volumen.

Franske drejninger

Den franske twist begynder også med en hestehale, holdt løst og samlet lavt på bagsiden af hovedet. I modsætning til bolle og chignon snoninger hestehale opad end omkring sin base. Når næsten den hele hestehale har været snoet, er dets ender foldes til side og gemt sikkert ind i rummet mellem hovedet og den hestehale base. Hår pins, bobby stifter, pinde og dekorative kamme er almindeligt anvendt til at sikre den fransk twist. Det passer næsten alle ansigtsformer og kan nemt volumized ved at justere den begyndende hestehale.

Ponytails og fletninger

Ponytails og fletninger bygge bro mellem op og ned frisurer, giver både frihed og hår kontrol. Brude går sjældent til de klassiske hestehale, selvom løs, lav side ponytails er almindelige i bryllupper. Fletninger er enten bæres plain eller som elementer i updo. De kan ombrydes omkring en bolle eller chignon eller slidte omkring hovedet i et band. Løs ponytails og rodet fletninger tilbyder en afslappet, lav vedligeholdelse look perfekt til udendørs bryllupper, men de kan også blive gjort pænt for en slank, poleret effekt.

Bryllup Updos til kort hår

Selv om størstedelen af updos var designet for mellemlang til lang hår længder, har korthårede brides ikke nødvendigvis at ty til hår extensions at opnå updos. Nøglen til at skabe korte updos er at vælge den rigtige hårprodukter og/eller tilbehør. Mens hårlak giver nok holde til styring af omstrejfende slyngtråde, mousse, hår gel, putty og molding clay fungerer bedst for styling kort hår. Beskæres hår kan nemt blive drillet i en quiff. Kort til mellemlang længde hår, egner mens ikke at give så meget alsidighed som lange hår, sig godt til rodet ponytails, fletninger og boller.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com