Gourmet chokolade karamel æbler at gøre som gaver

Gourmet chokolade karamel æbler at gøre som gaver

Kig på gourmet hjemmesider, speciale kataloger og tv salgskanaler ved juletid, og du vil finde et stort udvalg af chokolade karamel æbler til salg. Virksomheder findes at sælge noget, men sorter af grundlæggende karamel æble vidste vi som børn. Spare en masse penge og gøre din egen personlige version af disse high-end godbidder. De ser måske indviklet, men chokolade karamel æbler er simpelt nok at gøre med dine børn hjælp.

Det grundlæggende Design

En gourmet chokolade karamel æble er designet i lag, der starter med det grundlæggende barndom behandling, et æble på en pind dyppet i karamel. Gourmet behandle virksomheder gå en videre end dette ved at dække karamel æble i lag af chokolade, i en eller flere farver, derefter dypper det i en række forskellige belægninger. Når du spiser en gourmet chokolade karamel æble, skæres i kiler og del det med venner og slægtninge.

Farver

Gøre din gourmet æbler med en bred vifte af farvekombinationer give visuelle appel. Slå et æble i en lagdelt affære med belægning i en række af hvide, derefter mælk og endelig mørk chokolade. Dyp et æble i mørk chokolade og derefter støvregn på hvid chokolade, så det drypper ned ad siderne. Find farvede smeltende diske og pels dine apple i en række farver, koordineret med sæson eller ferie.

Toppings

Hvis du kan drys det på en cookie eller kage, kan du bruge det til top en gourmet apple. Roll din apple i jorden eller hakket toppings, når den endelige belægning af chokolade er stadig varm, eller står den varme apple på en wire rack og drys toppings på. Brug små behandler som mini chokolade chips, flager kokos, hakkede nødder af alle typer, drysser lavet til cookie udsmykning, kanel, formalet espresso eller tørrede tranebær. Husk smag kombinationer på, altid at huske på, at din topping har at gå med smag af et æble samt slik smag.

Indpakning

Wrap din gourmet apple i en dekadent design til at matche udseendet af behandling. Find cellofan poser i designer farver eller dækket med stjerner. Brug farvede cellofan wrap bundet med en satin sløjfe. Wrap æble i klart plast og dække det med papir indpakning. Binde en sølv eller guld plast kniv til at bue, som en yderligere dekoration.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com