Hoteller i Acle, Norfolk

Acle er en lille landsby i county Norfolk, det sydlige England. Historisk set var det en købstad og i den saksiske periode, en fiskerlandsby; med arealer inddæmmet fra havet, står det nu ni miles fra kysten. Landsbyen har to nærliggende hoteller, og mere er blot et par minutters kørsel væk.

Travelodge

Travelodge hotel er beliggende i hjertet af Acle Village, motorvejen A47. Det er en lille, grundlæggende motor hotel, der tilbyder billige værelser. Det er en helt røgfri hotel med en vifte af værelsestyper, fra single til familie. Hotellet har ikke sin egen restaurant, så lokale spisemuligheder omfatter The Star of India, The Hermitage Restaurant og The Cellar. Hotellet er centralt beliggende for at besøge turistområder i Norwich og Great Yarmouth, begge bare otte miles væk.

Amber Lodge

Amber Lodge hotel er beliggende lige nordvest for landsbyen, langs Acle Road. Det er en tidligere præstegård, der blev omdannet til et 10-værelse, country hotel. Værelserne er rene og komfortable og har eget badeværelse. Hotellet har sin egen 100-sæde restaurant og bar på selve ejendommen som er også åben for ikke-gæster og til rådighed for private arrangementer. Andre spisemuligheder i nærheden omfatter Acle krydderi, The Ship Inn og The King Arms. Attraktioner i nærheden omfatter tudse hul sommerhus Museum, Thrigby Hall Wildlife Gardens og Royal Airforce museet.

Old Hall Farm

Old Hall Farm Guesthouse er lidt over tre miles vest for Acle, uden for landsbyen Walsham. Det er en lille, landlige pensionat konverteret fra en stråtækt, 1600-tals bondegård. Det tilbyder komfortable værelser, alle med badeværelse og trådløst Internet. En daglig morgenmad kommer som en del af værelsesprisen; frokost og middag lokale muligheder omfatter The Huntsman, lavendel huset og Staithe 'N Willow Restaurant. Attraktioner i nærheden omfatter Strumpshaw Hall damp Museum, museet af Broads og Inspire Discovery Center.

Oaklands Hotel

Den Oaklands Hotel er ni miles vest for landsbyen Acle tæt på centrum af Norwich. Det er en høj-kvalitets hotel med land-stil værelser til en rimelig pris. Det har en række forskellige typer værelser, herunder fourposter bed suites. Hotellet har to restauranter på selve ejendommen serverer morgenmad, frokost og middag samt en bar, lounge. Andre spisemuligheder i nærheden omfatter Raj i Indien, The Rivergarden og Top Chef. Hotellet ligger kun få minutter fra Norwich shopping områder og attraktioner såsom Dragon Hall, Norwich legehus og The Spindehuset Museum.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com