Hvordan at rengøre italiensk læder

Hvordan at rengøre italiensk læder

At italienske læderjakke eller din lædersko ser godt ud indtil støder noget olieagtig eller snavset. Pletter som der kan ødelægge udseendet af dit tøj og italiensk lædermøbler, medmindre du tager skridt til at rense elementerne. Du kan betale en anden til at gøre rengøring, der kan koste $75 og op på renseren. Rengøring italiensk læder kan også gøres billigt derhjemme med et par punkter i dit spisekammer, som normalt vil efterlade dine læder ser ud som ny.

Instruktioner

• Kør postevand over en af klude. Vride det ud så rag ikke er drypper. Grundigt arbejde i en lille mængde af håndsæbe i den fugtige klud.

• Gnid sæbevand rag over en iøjnefaldende del af din italienske lædertøj eller møbler for at sikre det ikke falmer. Anvende sæbevand rag til beskidt sted, ved hjælp af en let cirkulær bevægelse. Fortsætte indtil den beskidt plet forsvinder. Denne fremgangsmåde fungerer for større områder brug for generel rengøring, så godt.

• Let dæmpe en anden klud og tørre væk sæbevand rester på det eller de beskidte områder du har brugt den sæbevand rag. Undgå at skylle området sæbevand eller rindende vand direkte på de rensede område, fordi det vil skade læderet.

• Tag en tør klud og gå over det eller de områder hvor du har anvendt den fugtig klud. Tørre væk enhver fugtige rester. Tillade den italienske læder til luft tørre for en time.

• Anvende 1/8 tsk olivenolie på en tør klud. Arbejde olie ind i de områder, som du har renset for at hjælpe betingelse dit italiensk læder. Undgå at bruge for meget olie, som vil plette din italienske læder eller gøre det klistret eller skinnende.

Tips & advarsler

  • Hvis du er rengøring salt-farvede italienske lædersko, overveje at bruge en blanding af en del eddike og en del vand; anvende sparsomt med en ren klud på pletten indtil fjernet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com