Hvordan man kan skyde en Glock 26

Glock 26 modellen er en compact 9 mm kaliber pistol med en bestand ten-runde klip og en to og 3/4 tommer tønde. Denne model og alle andre model Glock (med undtagelse af Glock 18 fuldautomatisk model) vil blive skudt dybest set det samme. Glock pistoler er ambidextrous pistoler, hvilket gør dem en af de mest alsidige pistoler på markedet i dag. Du bliver nødt til at bringe din model 26 til skydebanen brand det sikkert.

Instruktioner

• Placere pistol på tabellen vifte peger ned rækkevidde. Der bladet på bordet ved siden af pistolen. Placer antallet af kugler, som du vil fyring fra model 26 i første runde af skydning ved siden af bladet.

• Indlæse alle de kugler, som du har ved siden af magasin i bladet. Placer bladet ind i håndtaget og tryk bladet ind i håndtaget, indtil du hører det lås på plads.

• Punkt pistol ned rækkevidde og træk diaset baglæns, indtil en kugle er chambered i overskridelsen. Point pistolen på målet og line op den hvide prik på den forreste synet mellem de to hvide linjer på den bageste syne så den forreste synet peger på stedet på destinationen, som du ønsker at skyde.

• Klemme på aftrækkeren lidt, indtil aftrækkeren stopper. Ikke trække på aftrækkeren, indtil du fyre det. Når du føler modstand på aftrækkeren, tage en indånding og hold den nede. Forsigtigt frigøre din ånde som du klemme udløser, at holde dit mål på målet.

Tips & advarsler

  • Altid bære skydning briller når der fyres nogen pistol. Aldrig peg din pistol på mennesker. Altid holde din pistol peger ned rækkevidde.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com