Hvordan at rengøre messing vs polering genpålæsning messing

Hvordan at rengøre messing vs polering genpålæsning messing

Ladning ammunition bruger messing patron tilfælde, der er blevet affyret i en pistol. Fyret messing patroner skal rengøres inden ladning så at de glider ind i de genpålæsning dør uden jamming, bøjning eller fordreje, og er fri for snavs, fedt og olie. Du kan polering messing for at gøre det ser alle skinnende og nye, men det er ikke nødvendigt at producere sikre og præcise ammunition.

Instruktioner

Rengøring fyret messing tarme

• Bland to spiseskefulde af flydende opvask detergent til en gallon af varmt vand i en stor spand. Fyld en anden spand med rent vand.

• Bruge en genpålæsning pressen med den decapping dør hen til ophæve primere fra alle sagerne messing, som du ønsker at rense. Denne decapping proces vil også ændre størrelsen på messing tilfælde, så brug sag glidecreme for at sikre, at messing sag ikke bliver fastklemt i den decapping dør.

• Placere de beskidte, decapped messing tilfælde i spand med vand og opvaskemiddel rengøringsmiddel. Ikke fylde spanden over 3/4 fuld (make sure alle sagerne messing er helt dækket med sæbevand) og tillade messing til at suge i ti minutter.

• Sørge for at helt for at fjerne alle tilfælde glidecreme, fedt, brændte pulver og snavs fra messing tilfælde. Brug en flaske børste til at rense inde messing sag og en tandbørste til at rense ydersiden af sagen, herunder primer lommen.

• Placer hver renset messing sag i spand med rent vand, mens du fortsætter med rengøring. Når du er færdig med rengøring messing tilfælde, hæld vandet fra spand indeholdende rengjort messing (dette er den spand fyldt med rent vand) og opfyldning med rent vand for at sikre, at sagerne messing godt skylles.

• Fjern hver messing sag fra spanden og hånd tør med et håndklæde. Kontroller hver messing sag, med særlig vægt på indersiden og primer-lomme til at sikre, at det er ren og fri for snavs, fedt og olie. Placere alle hånd tørret messing tilfælde på et håndklæde og lad lufttørre i 45 minutter.

Tips & advarsler

  • Mens rengøring messing, holde øje med bulet, svulmende eller beskadiget opbevaringsæske og kassere dem. Efter rengøring messing tilfælde, kan du ønsker at polere dem ved hjælp af en messing poler.
  • Sikre, at alle renset messing er tør og fri for fugt inde i sagen før pålæsning med røgfri pulveret.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com