Kan jeg bruge bøffer at gøre franske dukkert sandwich?

En fransk dukkert eller "oksekød dip" sandwich er som det ofte kaldes, hovedsagelig en stegt oksekød sandwich, hvor kødet er langsomt kogt i sin egen saft. Juice serveres som en dypning sauce på side - kendt som "au jus"-- eller undertiden hældes lige over toppen af sandwich. Du kan foretrækker din franske dyppe sandwich i den traditionelle stil, men udskiftninger gøre for en spændende smag variation.

De sædvanlige mistænkte

For en klassisk fransk dukkert sandwich er en udbenet oksekød roast, såsom en top runde eller rump stegt, kogt lav og langsom i ovn eller langsom komfur, skabe flavorful juice og mørt kød. Tilberede din stegen til en sikker indre temperatur for 145 grader Fahrenheit ved hjælp af et kød termometer med begge metoder. De naturlige saft fra ristning panorere eller langsom komfur kan tjene som jus, eller du kan tilføje rødvin, hvis det ønskes. Efter hvile i 10 eller 15 minutter, er oksekød tynde skiver og serveret med provolone ost og sennep på en smurt fransk roll eller baguette.

Bøf Substitution

Hvis du gerne bøf eller ikke har stegt oksekød i køleskabet, bruge bøf i din sandwich. Nederdel eller kube bøffer er ideelle, men enhver bøf, der ikke er normalt udbud og nyder godt af en længere madlavning tid virker godt. Brug din langsom komfur og tilføje en eller to kopper af oksekød bouillon til at få en flavorful jus med din bøf. Når bøf er kogt, lad det hvile på samme måde som oksekød. Sikre, at din bøf når 145 grader F før udskæring det tynde og konstruere din sandwich.

Hvis du er i en fart

At gøre en fransk dukkert sandwich er en øvelse i tålmodighed, men hvis du bruger bøf og behøver ikke en masse tid til overs, du kan ændre processen. Placer din bøf eller bøffer i fryseren i 20 til 30 minutter, indtil det lige begyndt at komme fast. Brug en skarp kniv og skær kødet så tyndt som muligt, mens det stadig er semi-frosset. Derefter Sauter steak hurtigt i en stegepande med smør eller oliven olie og tjene på ruller med provolone. Varme op sidesten jus eller tilberedt oksekød bouillon til dip.

Off den slagne vej

Da du er villig til at erstatte steak til roastbeef i din franske dip, kan du foretage nogle andre erstatninger. Kaste nogle grillet løg eller peberfrugter på din sandwich, så prøv en anden slags ost eller ingen ost på alle, og bruge en blød roll i stedet for en crusty.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com