Moteller nær Islesboro, Maine

Moteller nær Islesboro, Maine

Islesboro, Maine er en lille ø by ligger minutter fra Lincolnville. Der er ingen hoteller beliggende på øen, men flere kan findes i Lincolnville. Islesboro historie går til slutningen af 1600-tallet, når et dansk skib landede på bredden af øen. Øen plejede at have flere blomstrende kroer og hoteller, men alle har siden lukket. Gæsterne nyde Grindle Point Lighthouse og lokale begivenheder på Alice L. Pendleton bibliotek og forskellige lokale markeder. Besøgende skal ride Islesboro færgen til fastlandet før kørsel til Lincolnville.

Ducktrap Motel

Ducktrap Motel i Lincolnville tilbyder dronning og twin værelser året rundt. Hvert værelse er udstyret med kabel-tv, kaffemaskine og køleskab. Alle værelser er røgfri, men en rygning dæk leveres for gæster. Kæledyr er ikke tilladt i motelværelser. Værelsespriser er højere i sommermånederne. Ducktrap Motel er beliggende i nærheden af Bar Harbor og Acadia National Park. Restauranter inden for en kort køretur fra gæstgiveriet omfatter hvalens tand Pub og Youngtown Restaurant.

Glenmoor ved havet

Glenmoor ved havet opererer 35 værelser, suiter og hytter for besøgende. Faciliteter på sea resort omfatter to swimmingpools, tennisbaner og vand adgang. Alle værelser er udstyret med telefoner, tv- og dæk eller balkon. Hvert værelse har udsigt over Penobscot-bugten. Lindsey Coffee Company og hvalens tand Pub er placeret i nærheden Lincolnville.

Black Horse Inn

Black Horse Inn er beliggende 29 minutter fra Islesboro i Lincolnville. Camden havn ligger kun få minutter fra kroen. Værelserne omfatter 21 værelser med tekøkkener. Det fælles område byder på et sted at hygge sig mens de nyder en pejs og klaver. Fire værelser på inn har Jacuzzi badekar. Andre faciliteter omfatter en udendørs opvarmet swimmingpool og spabad. Priserne i turistsæsonen, juni til oktober, er højere. En gratis morgenmad serveres hver morgen. Gæsterne kan nyde golfbanerne, årstidens koncerter og museer i nærheden. Hvalens tand Pub er den eneste i nærheden restaurant.

Inn at Sunrise punkt

Inn på solopgang tidspunkt er omkring 30 minutter fra Islesboro. Kroen har til huse på Penobscot Bay minutter fra Camden Harbor. Tre værelser, fem hytter og to lofts kan reserveres. Værelsesfaciliteterne omfatter gratis trådløs internetadgang, iPod-dock og vand synspunkter. Nogle af værelserne har træ-brændende pejs og knyttet private dæk. Cottages tilbyder kingsize-senge og to personer Jacuzzi badekar. Lofts har klo-fod badekar og fladskærms tv. Restauranter beliggende i Camden omfatter Mariner's Restaurant og Cappy Chowder House.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com