Short Cuts & Smart ideer som emballage for en ferie

Short Cuts & Smart ideer som emballage for en ferie

Processen med pakning for en ferie bliver lettere jo oftere du gør det. Erfaring er den bedste lærer, når det kommer til opfange genveje og ideer, men du har også mulighed for at lære af dem, der har gået før. Indlæring hvor hen til integrere disse genveje og andre stykker af rådgivning i din personlige pakning erfaring kan redde dig fra frustration og skære ned på den tid det tager for at få dine ting sammen.

Vinter tøj

Pakning for en vinter tur til en snedækket destination betyder, at regne ud, hvordan at få så meget i kufferten når du handler med voluminøse tøj, som du gjorde da du pakkede tyndt tøj til en sommerferie. Tricket er at undgå pakning for mange tykke elementer som trøjer og jakker og gå med tyndere materiale du kan lag for varme, som turtlenecks, termisk undertøj og langærmede skjorter. Hvis afrejse vejret er passende, kan du medbringe en hovedmasse tøj element ved at bære det mens de rejser.

Pakning til børn

Pakke dit barns kuffert i koordineret ordre, at vælge tøj for mindst de første par dage af din rejse. Denne måde kan du hurtigt nå i og grab outfit af dagen. Omfatte mere tøj for børn at forberede spild eller skader fra at spille. Pakke legetøj, bøger og håndholdte video underholdning i en lille flyvemaskine carry-on taske for børnene at hurtigt adgang i luften, på havet eller på bagsædet af bilen.

Begrænset garderobe farver

Du kan gøre processen med at vælge hvad der skal bære fra en omfattende garderobe kollektion lettere. Pakke et udvalg af toppe og bunde begrænset til bare to eller tre komplementære farver. Denne genvej giver dig større frihed i matchende dit tøj, fordi de vil alle gå sammen.

Garderobe rækkefølge

En anden idé, der vil reducere den tid du bruger på at få klædt når du ankommer til din destination er at vælge det tøj, du ønsker at bære hver dag i din tur. Når du har valgt elementer af tøj, pakke hvert outfit i den rækkefølge, du planlægger at bære den. Hvis du ikke planlægger at bruge et skab på din destination, pakke varer med den sidste dag garderobe på bunden og arbejde dig op, så den første dag tøj valg sidder på toppen.

Undgå unødvendige bare i sag elementer

Høre på internettet for at få en vejrudsigt, der dækker hver dag af din ferieplaner. Selv om prognoserne kan ændre uventet, vil en langsigtet forudsigelse af vejret give dig med en grundlæggende idé om hvad de kan forvente. Denne viden gør det muligt at undgå pakning tøj du normalt ville bringe "just in case." Efterlod disse elementer kan mere effektiv udnyttelse af den plads, du har.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com