Honeymoon hoteller i Tahiti

Honeymoon hoteller i Tahiti

Tahiti, Fransk Polynesien, er en øgruppe 118 uberørte øer og atoller; mange bare en sandy spytte med et par palmer, andre barske, skovklædte bjerge med høje klipper, stikker fra det turkisblå vand i Stillehavet. Tahiti er berømt for sorte sandstrande, over-Water bungalow overnatningssteder, og traditionelle kostumer og dans, en super-romantisk destination for bryllupsrejse par. Der er mange all inclusive-pakker, designet specielt til romantik, herunder alt fra parrets spabehandlinger til sejlbåd udlejning samt forplejning middage på privat atoller og snorkel chartre for to.

InterContinental Resort og Spa Moorea

Tahitian over-Water bungalow er en favorit med bryllupsrejse.

Fra hotellets hovedbygning gå nyligt ægtepar over en bro til en lille ø, hvor deres private oceanfront, thatch-tag sommerhus venter. Mange af disse bungalows er over vandet, mens andre er omgivet af private haver, og har verandaer, der trin til et beskyttet og sandy beach. Morgenmad på sengen leveres med kano til terrassen i waterfront suite værelser, og om aftenunderholdning omfatter traditionelle polynesiske brand danse. Concierge-personalet arrangerer ture til Marae, gamle indfødte templer, Tiki Village byder på lokal kunst, og studiet af sten billedhugger Xavier. Ambitiøse bryllupsrejsende kan gå og jogge veje og broer af feriestedet, træne i udendørs fitnesscenter eller udforske kysten i outrigger kanoer. Den fuldt servicerede spa med "hjemmelavet" produkter og behandlinger, forkæler par i stil. Når du foretager bryllupsrejse forbehold, bør potentielle gæster spørge om specielle pakker tilgængelige til lejligheden.

InterContinental Resort og Spa Moorea

Moorea

Tahiti 98729 Fransk Polynesien

011-689-55-1919

ichotelsgroup.com

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Intet er mere romantisk end en privat ø.

Der er 114 luksuriøse, over-Water bungalows på dette feriested, med meget moderne faciliteter (renovering afsluttet i 2008) i hver klassiske stråtækte Tahitian struktur. Haven og beach cottages er også tilgængelige. Air of Romance pakke bifalder nygifte med champagne, chokolade, morgenmad i sengen og sene checkout. De internationale og gourmet retter tilberedt på de to restauranter er til rådighed for privat, in-room dining, og eksotiske sydlige Stillehav drinks serveres med udsigt over swimmingpoolen og lagunen. LeSpa har udendørs behandlingsvirksomheder og elskere kan opfølgning massage med Jacuzzi for to. Conciergen har specialiseret sig i at arrangere polynesiske kano bådture og udflugter til øerne.

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

BP 28, Maharepa, Moorea

Tahiti 98728 Fransk Polynesien

011-689-551212

Sofitel.com

Le Meridien Tahiti

Tahitian brand dans er et must-see når honeymooning i Fransk Polynesien.

De 12 polynesiske bungalows bygget på molerne over crystal waters i feriestedets lagoon tilbyder alle bryllupsrejsende ønsker: privatlivets fred, luksus, fuld bekvemmeligheder af et 5-stjernet hotelsuite, rummelig indkvartering og private dæk med eksotiske og farverige hav liv teaming lige under. Standard værelser er også tilgængelige i hotel tower. Dette feriested lidenskabelig humør pakken inkluderer privat tjeneren, blomster, champagne og franske kager. Bryllupsrejsende kan finde meget at gøre på Le Meridien: besøg Caves af Maraa, tage Ridning udflugter i bjergene, svømme i lagunen, swimmingpoolen og de nærliggende vandfald, og besøge museer og de mange kulturelle steder i Papeete, Tahitis kapital. I slutningen af dagen, nyde drinks og en romantisk middag i din bungalow eller på en af de mange barer og restauranter på ejendommen.

Le Meridien Tahiti

Tamanu

Tahiti 97718 Fransk Polynesien

011-689-470707

starwoodhotels.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com