Restauranter i nærheden af Mccaw Hall i Seattle, Washington

Restauranter i nærheden af Mccaw Hall i Seattle, Washington

Marion Oliver McCaw Hall ligger på 321 Mercer Street, lige nordvest for downtown Seattle i et kvarter kaldet dronning Anne. Der er masser af restauranter i dette område for mennesker på udkig for at fange et måltid før eller efter deres show. Valg spænder fra fancy til lav nøgle og omfatter flere etniske fødevarevalg.

Optakt

Det bliver ikke tættere end dette. Beliggende lige inde McCaw Hall, serverer denne upscale restaurant amerikansk mad med en italiensk indflydelse i en mezzanin over lobbyen. Den lyse røde løber sætter en teatralsk tone. De gør en brunch måltid--bekvemt for inviterer--samt middagsmad. Poster omfatter en champignon tarte med frisk timian og Parmesan eller ristede helleflynder med fennikel, tomater og oliven. Desserter omfatte dekadente varer som chokolade trøffel kage med cognac fudge sauce. Kjolen er elegant casual.

Optakt på McCaw Hall

321 mercer Street, Seattle,

WA 98109,

206-615-0234

savorsmgmccawhall.com

Crow

Denne restaurant og bar har en dramatisk interiør, med lange røde gardiner og lysekroner. Men båsene er komfortable, og priserne er ikke ude af kontrol (retter under $30). Menuen skifter jævnligt, men to solide er deres underskrift prosciutto-indpakket kylling og deres hjemmelavet lasagne. Andre retter omfatter gazpacho og sommer majs succotash med med fava bønner, basilikum og risotto kage. Kødelskere kan spise svinekød ribben med cider eddike coleslaw og cornbread.

Crow Restaurant & Bar

823 5th avenue nord

Seattle, WA 98109-3907

206-283-8800

eatatcrow.com

Racha Thai

Området omkring theater district har flere muligheder for etnisk mad. En er thailandsk mad, der kombinerer sød, surt, salt og krydret smag. Racha Thai har en farverige interiør, med udskårne træ vægge og levende orkideer. Retter er traditionel thailandsk og omfatter favoritter som Pad Thai og grøn karry. Mere eventyrlystne spisere kan prøve en af de usædvanlige havkat retter. Godt for grupper, tårnet af forretter bringer forårsruller, kylling satay, calamari og krabbe wontons. Kjole er afslappet.

Racha nudler & thailandske køkken - Queenanne

23 mercer Street

Seattle, WA 98109

206-281-8883

rachaqueenanne.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com