Nem & sund buksetrold opskrifter

Ordentlig ernæring er vigtigt for voksende småbørn. 40 kalorier er nødvendige hver dag per inch af barnets højde. Småbørn har brug for omkring 1000 kalorier om dagen for optimal sundhed og vækst. Disse kalorier skal være i form af frugt og grøntsager, protein, mejeriprodukter og korn.

Teatralsk æg

Tjene dit barn, en halv kop af røræg med smeltet ost, en skive smurt toast og en servering af sødmælk. Inkluderet med dette måltid vil være halv en banan, halv en fersken eller en del af pærer. Sødmælk anbefales for småbørn op til to år i alder og 2 procent mælk til småbørn over to.

Spaghetti

Alle småbørn elsker spaghetti, selv om de får rodet bruger deres hænder til at spise. En spaghetti måltid indeholder kulhydrater, protein og fedtstoffer i form af spaghetti nudler, hamburger kød, tomater og ost. Tilføj frisk frugt som en dessert og en servering af sødmælk, og dit barn har en afbalanceret måltid.

Velsmagende morgenmad

En velsmagende morgenmad oplevelse for dit barn kan omfatte en hel hvede pandekage med sirup, yoghurt og halvdelen en banan. Hvis han ikke kan lide pandekager, kunne et sikkert hit med dit lille barn---selv om han er en picky æder---være fransk toast stikker med en skål yoghurt til dip.

Kylling & nudler

Hjemmelavet hønen og ægget nudler eller kylling og dumplings er en glimrende måde at fodre dit barn en afbalanceret middag. Tilsæt gulerødder og ærter kylling og nudler eller dumplings, og du vil give det dit barn noget at vokse, der er nærende og velsmagende. Afrund måltidet med pærer og yoghurt og en servering af sødmælk som en velsmagende dessert.

Finger fødevarer

Finger fødevarer som snacks for dine buksetrold omfatter skiver af amerikansk ost; tørre korn som Chex, ristet havre korn og Kix; og små stykker af bløde frugter som bananer og dåse ferskner og pærer. Undgå fødevarer, der kan udgøre en kvælningsrisiko til dit barn som gulerødder, hårde æbler, hotdogs, selleri eller tortilla chips. Altid kontrollere dit barn ved måltiderne. Dit barn har fået nok at spise, når han begynder at smide mad fra sin høje stol.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com