Sådan holder Airsoft Goggles fra dug op

I airsoft er øjenbeskyttelse af afgørende betydning. En airsoft pellet kan gøre ødelæggende skade på et ubeskyttet øje. Øjenbeskyttelse kan dog undertiden være et irritationsmoment, når beskyttelsesbriller tåge. Det er en potentielt farlig tilstand, fordi hvis du løfter dine briller under afspilning, du risikerer at blive ramt i øjnene. Men ved at følge nogle få trin, du kan begrænse eller fjerne dug i din beskyttelsesbriller.

Instruktioner

• Køb top-kvalitet beskyttelsesbriller gjorde for sports airsoft eller paintball. Disse briller er designet til at give den bedste beskyttelse mod virkningerne af pellets, men også behandles typisk for at hæmme dug og kan være til rådighed med dual-rude "termisk" linser.

• Brug anti-tåge spray eller gel til at behandle indersiden af beskyttelsesbriller, medmindre goggle instruktioner direkte ellers. Instruktioner Lad for disse produkter kan variere, men typisk du anvende spray eller gel til indersiden af linsen, det tørre, og så polere linsen ren med en ikke-skrabe mikrofiberklud. Det er meget vigtigt at sørge for, at goggle instruktioner ikke erklære, at dette vil beskadige din linse.

• Iført en svederemmen eller en-rag på din pande til at absorbere sved. Jo mere du komme ind beskyttelsesbriller beskyttende plads, jo mere sandsynligt at kondensere og give dug problemer. En svederemmen og tager tid mellem spil til at tørre dit ansigt fri for sved reducerer at mulighed.

• Hvis iført en ansigtsmaske, indånde nedad. Direkte din ånde ned under forreste del af masken. Din ånde er lastet med fugt og varme, og når det bliver fanget inde i dine briller (især med sved), derefter dug er meget sandsynligt.

Tips & advarsler

  • Når du køber briller, teste dem for pasform og komfort. Jo bedre passer de, færre problemer med luftstrømmen.
  • Hvis du har et problem med tåge, er en måde at hjælpe med at sprede det til "fan" beskyttelsesbriller. Grab en kant og hurtigt trække det væk fra dit ansigt bare en brøkdel af en tomme og derefter sætte det tilbage, gentagne bevægelse hurtigt. Dette pumper"" den fugtige luft ud af din beskyttelsesbriller. Kun gøre, hvis du ved, at du ikke er i fare for at blive skudt!
  • Din vision er uerstattelige, så hvis du ikke kan se i løbet af et spil Lad en dommer eller andre spillere ved straks. Aldrig fjerne dine briller under afspilning.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com