Hvor lang tid at koge en hummer

Hummer er stor amerikansk luksus parabol. Når betragtet som en skidt fisk fiskere mere interesseret i torsk end jeg krebsdyr, denne skaldyr er nu betragtes som en peak gastronomisk oplevelse. Ligesom mange amerikanske favoritter er det nemt at forberede, og bare så simpelt i præsentationen. Selvom der er mange måder at bruge hummer, klassikere bagende, dampende og kogning. Af alle disse kogende er stadig den mest almindelige hjem metode til at gøre en Hummer måltid. Teknik og timing er ligetil og nødvendige udstyr er minimal. De fleste kokke kan nemt forberede en vellykket hummer middag uden fejl eller bekymring.

Overvejelser

Når madlavning hummer, den første overvejelse er, om du har en stor nok pot. Hummer madlavning pot bør være stor nok til at indeholde hummer du er madlavning, og at give vand til at dække hummer helt, spærring lejlighedsvis udvidelse følehorn eller tå-tip. Som med pasta ønsker du også at give plads til en høj kog kog-over.

Hummere er ikke bekvemt formet med hensyn til gryder. En Hummer på fuld udvidelse med halen lige og kløer udvides tager en masse plads. Mens en god kok vil øve en vis mængde af hummer origami fik hummer i kog gryden, vil dette gøres enklere, hvis der er masser af pot at folde din hummer ind. En almindeligt anbefalede størrelse for fire kylling hummer er en 16 quart gryde. Dette er ikke for stor en pot, og hvis du madlavning større hummere eller masser af dem, gå i størrelse med en arbejdshypotese for en gallon vand pr pund af hummer.

At dræbe før eller under.

Den stigende interesse i at producere fødevarer af humane metoder har ført til en løbende debat om hvornår du skal dræbe hummer du planlægger at spise: før tilberedning eller i madlavning. En tidligere argument var, at hummere havde lidt hvis nogen følelse af smerte, og ingen særlig bevidsthed om temperaturændringer. Derfor blev det anbefalet at hummere placeres i en gryde med koldt vand, som ville være placeret på komfuret og bringes i kog. I denne forståelse ville hummer tilberede uden nogensinde at vide det madlavning.

En nylig undersøgelse sat ud af School of Biological Sciences på Queen's University, Belfast, angiver at krebsdyr føler og husk smerte, og en ny tvist om hvordan for at dræbe dem er kommet i spil. Nuværende argumenter er for forskellige former for pithing (indsættelse af en skarp genstand i hjernen) og lignende metoder til at nå hjernen død før madlavning hummer. Når der udføres umiddelbart før madlavning, bør der ikke drop i fødevarekvalitet.

En anden teknik er at sætte hummer i en fryser for en halv time før tilberedning. Den ekstreme kulde menes at sløve hummer og sætte det ind i en slags naturlige tilstand af sedation. En sidste, unstudied mulighed kaster hummer hovedet først direkte ind i allerede kogende vand, regner med hurtig overførsel af varme til at dræbe hummer, før det har mere tid til at gå i panik eller føler smerte, at pithing ville medføre, og kræver mindre færdighed hos kokken. Der er ingen endelige dom om dette emne i USA Kokken forbliver fri til at vælge den foretrukne metode til opgaven.

Hummer Origami

En hummer, levende eller død, skal sættes i en gryde i kog. Hvis de bor, bliver det objekt. Hvis ikke leve det vil fortsat være meget underligt formet i henseende til cook puljen. Derfor foldning hummer, som du indsætte det er en ønskelig teknik.

En Hummer sættes bedst i en pot hovedet og hovedet først. Dette giver mulighed for cook at holde skjoldet af hummer i den ene hånd og guffe kløer indad mod det vigtigste organ. De mindre ben er langt mindre tilbøjelige til at fange på kanten af gryden, og flagrende af halen kan styres til en vis grad. Husk at en Hummer ikke er designet til at kunne nå frem til hans egen ryg: alt folder indad mod maven. Dette gør folde hummer enklere og kontrollere en live hummer meget enklere.

I kog.

Kogevandet bør ideelt set være let saltet, selv om kosten restriktioner bør respekteres. Alt efter udførelse metoder, du vælger, du kan begynde at lave mad hummere fra et koldt vand start, eller indsætte hummer, levende eller død, i en allerede kogende gryde. I begge tilfælde forbliver timingen af hummer nogenlunde konstant. Der bør være 10 minutter på en byld for det første pund af hummer og tre minutter for hver følgende pund.

Tjener det op.

Hummere, når gjort, kan blive fjernet fra puljen med tang eller drænet i vasken, et stort salatslynge eller en si. Traditionelle kogt hummer serveres hele, ofte en til en diner. Jumbos, stor nok til at brødføde en stor familie, kan bedst adskilles i køkkenet og serveret allerede overskyllet i smør i en skål eller Terrin. Derved undgås problemet med, hvordan at skære en familie mellemstore hummer, og hvem der får "trommestik."

Klassiske accompaniments er smør og flavored butters. Mayonnaise baser er oftere forbeholdt kolde hummerretter, men kan bruges som dypper krydderi, hvis det ønskes.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com