Hvordan man træner for Wilderness Survival

Wilderness survival er naturligvis et spørgsmål om liv og død. Forventer ingen at befinde sig i en overlevelse situation, men hvis du er en ivrig outdoorsman, en jæger eller en fisker, dine chancer for at blive tabt eller strandede i ørkenen er steget kraftigt. Hvis du er så uheldig at finde dig selv i en overlevelse situation, kan at vide grundlæggende teknikker og fremgangsmåder for at finde husly og vand være forskellen mellem levende at fortælle historien, eller tragisk bliver en anden mangler personer fil.

Instruktioner

• Lær at finde eller bygge shelter. En af de vigtigste aspekter af ethvert overlevelse situation er din evne til at holde varm, tørt og beskyttet mod elementerne. Lean-TOS, wigwams eller bare en alkove i en klippevæg til at stimle sammen mod er fælles strukturer, der kan give dækning i en nødsituation overlevelse.

• Praksis indsamling af vand. Din teknik vil variere meget afhængigt af klima og terræn. Oplæringen skal omfatte metoder til indsamling af vand, bevarelse af vand og rationering vand. Lær at opbygge stills, konstruere strømaftagere og identificere planter, der giver en stor mængde vand.

• Lær flere metoder til at starte en brand. Efter husly og vand er en brand faktisk vigtigere for overlevelse end mad. Den menneskelige krop kan leve for uger uden mad, så længe den har vand. Brand vil holde kroppen varm, bevare energi, der ellers kunne være brugt gennem varmetab. Fælles brand-starter metoder omfatter brug af flint og stål, et D batteri og ståluld, en brand bue eller selv brugen af et forstørrelsesglas. Vide, hvordan at starte en brand i regn, sne eller ethvert andet klima.

• Lære at samle mad. Enhver overlevelsestræning bør omfatte en uddannelse på hvad der er godt at spise. Igen, placering i vid udstrækning vil diktere, hvilken mad forsyninger er til rådighed. Vide, hvordan man indstille snarer, døde falde fælder, og fiske fælder. Lær at genkende dyr spor, dyr løber og dyr huler.

• Praksis metoder af nødsituation signalering. Signal brande tage alt for meget arbejde at opretholde. Opstiller klipper i en lysning i en "X" eller en pil, der peger til din nuværende placering kan ses af luft. Hvis du har en nødfløjte, lyd det i den internationale nød kode for seks eksplosioner, efterfulgt af stilhed. Gentag så ofte som du kan styre, men mindst en gang i timen mens du er vågen.

• Gør dig bekendt med grundlæggende førstehjælp behandlinger... Behandling af sår og lidelser er en vigtig del af enhver overlevelse situation. Lær, hvordan til at rense og kjole laceration, en punktering sår eller endda bare et væskende sår. Kende hvor hen til indhylle forstuvninger, hvordan til at immobilisere brækkede knogler og hvordan nulstilles forvredet leddene.

Tips & advarsler

  • Jo mere du ved, jo bedre dine chancer for overlevelse. Enhver overlevelsestræning bør sprede dine studier.
  • Wilderness survival er bogstaveligt talt et spørgsmål om liv og død. Ikke bevidst sæt dig selv i farlige situationer som en del af enhver uddannelse regiment.
  • Den bedste overlevelse situation er den, du undgå, ikke den ene du overleve. Ikke bringe din redningsfolk liv ved at sætte dig selv i vanskelige situationer.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com