Hvad man skal gøre i Hazel, Kentucky

Selvom mindre i befolkningen--er 410 fra 2010 konsensus - den lille by Hazel på Kentucky siden af grænsen Kentucky-Tennessee stor på det sydlige gæstfrihed og charme. Byens Main Street er foret med antikke butikker tilbyder et kig ind i gange længe siden, mens et par små restauranter, som Magnolia hvor ejeren er også cook, holde beboere og besøgende fodret og fuld.

Antikke Shopping

I modsætning til i mange små, landdistrikter byer, en halv snes antikke butikker og gavebutikker linje hazels travle Main Street. Besøgende og lokale pop ind i Hestens mund antikviteter, The kabine og The Willow Tree, blandt andre, for vintage hjemmeartikler fra mange tidsaldre. Blue Moon antikviteter har specialiseret sig i sjældne og usædvanlige elementer, der omfatter offbeat kunst og petroleum memorabilia. Angeliques antikviteter og Boligindretning går et skridt videre, tilbyder design konsultationer ud over at sælge 19 vintage og 1950s retro varer.

Down-Home spisning

Hazel er hjemsted for en håndfuld restauranter, herunder Anns landkøkken, og Magnolia's Tea Room og haven Gate Cafe. Anns landkøkken, på Main Street, åbner tidligt om morgenen hver dag, hvor der serveres morgenmad, frokost og middag--undtagen om søndagen, når det lukker tidligt. Anns har en menu af traditionelle amerikanske retter, forankret i kød og kartoffelretter. Magnolia's Tea Room og haven Gate Cafe på Gilbert Street tilbyder en mere eventyrlysten menu, med daglige specialiteter som kylling pesto sandwich og middelhavs-inspirerede gryderetter.

Lokale fester

Hele året er Hazel stedet for lokale arrangementer, herunder konkurrencer og små festivaler. Den største begivenhed sker hvert år på en lørdag i slutningen af September eller begyndelsen af oktober, når lokale og turister nyde en parade, børnezoo og en koncert til ære for Hazel fest dag. Som en del af denne festival sponsorer Hazel's Woman's Club, den populære årlige Hazel fest åben bil Show. Senere på året samme klubben sponsorerer en udendørs jul dekoration konkurrence med præmier for første, steder anden og tredje.

Ud over Hazel

Cirka 30 miles nordøst for hassel, præsenterer jord mellem the Lakes National rekreative område besøgende mulighed for at cykel langs logføring af gamle, asfalterede veje, picnic på en af fire udendørs pavilloner og ride heste langs en af de udpegede stier på Wranglers campingplads. Park, opkaldt efter sin position mellem Kentucky Lake og Lake Barkley, har også svømning adgang, fiskerimuligheder og en række båd udlejning muligheder, herunder kanoer og kajakker til en Timebetalingsmetoden.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com