Sådan tilsluttes en Onboard Marine batterioplader

En indbygget batterioplader er både en bekvemmelighed og en sikkerhedsfunktion. At have en oplader ombord du båd tilbyder to fordele ved at tillade dig at have et fuldt ladet batteri være tilgængelig på alle tidspunkter og ved at holde batteriet, der giver backup strømkilden for din marine VHF radio fuldt opladet. Installationen har nogle begrænsninger, men forbindelsen til dine batterier er enkel, præcis som forbinder jumper kabler til din bil.

Instruktioner

• Mount oplader flush på et skot fra spray, sprøjt vand eller regn og ikke ved siden af brændstoftanken. Opladeren bør ikke være placeret over batterierne er opladet, siden betaling årsager batterier til at producere ætsende dampe, der i sidste ende kan beskadige opladerstikket. Da disse dampe er eksplosive, gøre AC power forbindelsen til opladeren som langt fra AC strømtilslutning som muligt. Jorden i tilfælde af opladeren til bådens AC fælles fodslag.

• Opladeren kan spændes på plads med en bungee ledningen eller fastgjort til fartøjet ved at skrue den oplader sag til skot med skruer og en skruetrækker, ved hjælp af fanerne på opladeren er fastsat med henblik herpå. Forlade 6 inches af klare uhindret plads på alle sider af opladeren til tillader luftcirkulation og køling. Rigtigt afkølet, arbejder opladeren mere effektivt.

• Foretage ændringer til længden af AC ledningen fra båd circuit breaker til opladeren ved at opsige netledningen i en terminal blok og filtypenavnet tilføjes fra terminalklemmerne til opladeren. Udvidelsen bør foretages med 12AWG eller større.

• Ikke forlænge eller forkorte output ledningerne fra opladeren. Opladeren bruger temperaturfølere i disse ledninger til at undgå over- eller undercharging batterier tilsluttet det til opladning.

• Når tilslutning af laderen til batterier, slut rød ledningen fra opladeren til den positive indlæg af batteriet, så sort bly er tilsluttet den negative indlæg. Dette vil forhindre utilsigtede gnister.

Tips & advarsler

  • Finde oplader, så output kundeemner kan nå batterierne og AC ledningen kan nå hovedafbryder på båden.
  • Dette projekt involverer el-arbejde. Passende forsigtighed tilrådes.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com