Hvad er forskellen mellem en dans trikot & en gymnastik trikot?

Hvad er forskellen mellem en dans trikot & en gymnastik trikot?

Dance lærere og gymnastik trænere kan være meget særlig omkring hvad de vil have eleverne til at bære. Om påklædning for disse sportsgrene er lignende, kan decifrere forskellen mellem Trikoter være en vanskelig opgave.

Ligheder

Princeton Universitet definerer Trikoter som tætsiddende, heldragter beklædningsgenstande af elastisk materiale, der dækker kroppen fra skuldre til benene. Pr. definition, dans og gymnastik Trikoter er meget ens, men design, stof, farve og form er lidt anderledes.

Dans trikot

Dans strømpebukser er typisk lavet af bomuld eller nylon. De er formet med spaghettistropper eller tank-stil stropper, med en razzia hals. De kan have korte og lange ærmer. Formelle ballet studios kræver studerende til at bære solid hvid, pink eller sort strømpebukser. Dans strømpebukser kan have en tutu eller nederdel knyttet og har tendens til at være mere prydet med flæser eller dikkedarer end er gymnastik Trikoter.

Ligheder

Gymnastik Trikoter er lavet af nylon, fløjl, spandex eller polyester. Disse strømpebukser er tætsiddende, med en høj halsudskæring. De har lange ærmer eller tyk tank stropper. Konkurrence Trikoter er generelt lyse og bejeweled med rhinestones eller glitter. Gymnastik Trikoter tendens til at være designet med flere mønstre end dans strømpebukser.

Ekspert indsigt

Trikoter kommer i mange forskellige kvaliteter. Afhængigt af producenten, priserne spænder fra $10 til $100.

Foreslåede producenter

Kvalitet dans trikot fabrikanter omfatte: Capezio, Bloch, Danskin og Mirella. Højtydende gymnastik trikot fabrikanter omfatte: sne strømpebukser og GK-Elite sportstøj.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com