De bedste Ski-låse

De bedste Ski-låse

Mange ski tyverier opstår fordi du uforvarende gør det nemt for tyven. Du kan sikre dit udstyr ved at købe en god lås, der effektivt beskytter skiene. Nogle mennesker adskille ski på rack som en forebyggende foranstaltning. Men tyvene grab ofte hurtigt uden at mærke, at ski ikke passer først langt senere. Efterlad aldrig din ski uden opsyn.

Seirus nej Jack Anti tyveri lås

En af de mest bekvemme måder at sikre din ski er ved hjælp af Seirus uden Jack Anti tyveri lås. Det har en faldt tilbage 4-fods-kabel, der tillader dig at låse op alle dine gear, herunder en ski, snowboard og cykel. Låsen har en tre-cifret "Opret din egen" kombination, som du nemt kan huske. Låsen har også en forreste trykknap, der viger knappen kabel tilbage i sin bolig. Sælge det i marts 2011, priserne spænder mellem $20 og $25, afhængigt af butikken. Det passer nemt i din lomme, når du ikke bruger den.

Ski nøglelås

Denne lås er specielt designet til Ski nøglen systemer skiholder fundet i mange vinteren resorts. Det fås i gul, blå, grøn, orange og rød. Det gode ved Ski nøgle lås er, det giver dig to muligheder for keying. Hvis du rejser som en gruppe, kan du købe en Slægt Emballere med et minimum af tre låse og bruge én nøgle på hele det sæt af låse. Alternativt kan du købe individuelle låse med hver bruger en anden nøgle.

Kryptonite cykel U-låse

Fordelen ved at bruge en Kryptonit cykel U-låse er, at det bruges til at give sikkerhed for forskellige sportsudstyr, herunder snowboards og ski. Når du er færdig ved hjælp af det sikre dine ski, du kan bruge det til at låse din cykel. Dette er en høj kvalitet lås, der ikke nemt kan ødelægges af en tyv.

Kryptonite låse

Denne lås har et enkelt hoved, der arbejder med forskellige tilbehør kabel stilarter effektivt stiller sikkerhed for dit skiudstyr. Du kan bruge denne type lås til at beskytte dine ski ved at køre en Kryptonite låse kabel gennem bremser på bindingerne og løkke det omkring et rack eller en stadig pole. Lås hoved har to dobbelt sikker døde-bolt låsning havne; hver kabel ende kan fjernes separat, mens anden enden er bevaret.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com