Effekten af sorte sæbe på bakterier

Effekten af sorte sæbe på bakterier

Sort sæbe, også benævnt afrikansk sort sæbe eller dudu osun, er en form for sæbe lavet i Afrika. Der er en række sundhedsmæssige fordele forbundet med denne særlige sæbe, men i denne alder af antibakterielle sæber og hånd rensemidler, folk nogle gange spekulerer på, hvor effektiv almindelig sæbe og vand kan være.

Sort sæbe

Sort sæbe varierer i farve fra en brun til en mørk, kul sort. Det indeholder elementer som Sheasmør, kakaosmør, palmeolie, palmekerneolie og en lud komponent kaldet kaliumchlorid. Kaliumchlorid er, hvad giver den sorte sæbe sin karakteristiske farve. Denne sæbe er ikke lavet i vestlige lande, så det er bedst at sikre sæbe er autentisk.

Vask

Sort sæbe er ikke antibakteriel sæbe. Det er bare naturligt sæbe. Men når du vasker med vand og naturlige sæbe, sæbe og handlingen skrubbe elevatorer snavs og bakterier ud af din hud. Sæbe indfanger den løftede snavs og bakterier, og det er vasket væk fra huden, efterlader det rene.

Antibakteriel sæbe

Antibakteriel sæbe indeholder normalt et element kaldet triclosan. Denne komponent nedbryder cellevægge af bakterier og gør det sværere for bakterier at sprede. Sort sæbe og regelmæssig sæbe i almindelighed, mangler denne komponent, så det ikke vil stoppe sidesten bakterier fra spredning. Dog kan det stadig vaske væk bakterier.

Dyb rengøring

Afrikansk sort sæbe kan ikke have en antibakteriel komponent, men det rense porerne dybt. Den dybde, der sort sæbe når hjælper det får så meget bakterier og snavs som muligt, og fugtighedscreme i det hjælper med at holde huden mod udtørring, mens vask finder sted.

Efterligninger

Fordi afrikansk sort sæbe ikke er gjort i Vesten, vil mange virksomheder forsøge at gøre efterligninger heraf. Men disse knockoffs ligne regelmæssig, hård sæbe, der er blevet farvet sort. Disse sæber har en række ekstra komponenter, herunder duft, der gør dem forskellige fra de naturlige komponenter findes i ægte sort sæbe.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com