Øvelser med en SloMo bold

Øvelser med en SloMo bold

En SloMo bold er en stor oppustelig plastik kugle fås i en bred vifte af størrelser afhængig af hvilken type træning du ønsker. De bruges til at opbygge muskel tone og kan bruges sammen med andre elementer i dit hjem gym som håndvægt vægte. Alternativt, bolden kan bruges på sin egen som en del af traditionelle øvelser såsom pushups og situps.

Pushups og Situps

Gør disse standard øvelser med en SloMo bold skaber en anderledes udfordring end den traditionelle holdning og styrker din krop til at bruge andre muskler. For pushup position, resten din skinnebenene på bolden og udføre en pushup på den sædvanlige måde. For situp, sætte dine lægmuskler på bolden i stedet. Enhver standard variation i situps og pushups kan også være indbygget i denne øvelse.

Dumbbell presse og flyve

Positionere dig på bolden, så det understøtter dine skuldre og toppen af ryggen. Hold en håndvægt i hver hånd. Udføre grundlæggende løfte flyve bevægelse, som når løfte håndvægte normalt af frådede armene lige op eller magnetisek dem fra en vandret position til lodret.

Benpres

Ligge på ryggen og placere fødderne på toppen af bolden, så de er i overensstemmelse med din ryg. Rulle bolden mod du så knæene ender over maven, derefter rulle bolden tilbage anden vej, så dine ben er lige igen. Dette forbedrer muskeltonus i både ben og ryg.

Tilbage forlængelse

Placer din mave på toppen af bolden og derefter enten roll fremad eller lift dig selv op til motion musklerne i lænden. Roll frem vil efterlade dig helt udsat over toppen af bolden, hvorefter du tvinger dig selv tilbage til udgangspositionen. Liften er nok så lig pushup og involverer du placere hænderne på bolden for støtte.

Workout bænk

Enhver standard vægtløftning øvelser du gøre kan også udføres ved hjælp af bolden, som den fungerer på samme måde til en workout bænk med den ekstra bonus af opmuntrende balance.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com