Hjem afhjælpe for en god Eye Makeup Remover

Hjem afhjælpe for en god Eye Makeup Remover

For at bevare optimal sundhed og skønhed i din teint, er det vigtigt at altid grundigt vaske dine makeup før du går i seng hver aften. Øjenmakeup er især vigtigt at fjerne, da det kan være tunge og udtværing. Hvis du leder efter et hjem afhjælpe at fjerne din øjenmakeup, er flere valgmuligheder tilgængelige for dig.

Mandel olie

En praktisk hjem afhjælpe for eye makeup fjernelse indebærer mandelolie. Simpelthen ising en lille mængde af olie på en vatpind. Derefter bruge svaber forsigtigt fjerne makeup fra dine øjne. Mandelolie teknik kan være særligt nyttigt for mascara fjernelse. Erstatte med sesamolie, hvis nødvendigt.

Vaseline

Vaseline kan også gøre en effektiv eye makeup remover, som dens olier kan være nyttige for opløse kosmetik. Put en beskeden mængde vaseline på silkepapir eller et stykke vat og forsigtigt DUP dine øjenomgivelser. Jelly, kan selv om meget fugtgivende for huden, have en meget fedtet og tyk føler, så sørg for at vaske det af grundigt bagefter.

Raps, Castor og olivenolie

Raps, castor og olivenolie blandes sammen kan producere en hjemmelavet eye makeup remover. Bland 3 tbsp. hver olie i en kop. Fordybe en bomuld bolden ind i blandingen. Pat området omkring dine øjne med vat til at absorbere din makeup, uanset om det er øjenskygge, mascara og eyeliner. Endelig, skyl dit ansigt.

Rå mælk

Rå mælk er en anden hjem teknik til start øjenmakeup. Denne type af mælk ikke har undergået nogen homogenisering eller pasteurisering behandling. Dække et stykke vat med en liberal beløb af rå mælk, og derefter forsigtigt klappe ned dine øjenomgivelser med det. Bagefter, vaske alle mælken.

Jojobaolie og vand

Jojobaolie kombineret med vand kan også arbejde for at tage øjet makeup off. Bland 1 tbsp. jojobaolie med 2 tbsp. vand. Ud over at fjerne din øjenmakeup, kan hurtig-absorberende og botaniske jojobaolie også dybt fugter huden.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com