Vejledning i madlavning en 10 Lb svinekød stege

Vejledning i madlavning en 10 Lb svinekød stege

En 10-pund flæskesteg gør en fremragende hovedret til selskab eller en særlig familie middag. To populære former for stege er tilgængelige i denne størrelse, men husk, at en ikke-udbenet stegt vil tilføje til den samlede vægt af snittet. Hvis du vil have 10 pounds af kød uden ben, skal du vælge en udbenet cut.

At vælge stegen

Store svinekød stege, op til 10-pund mark, vil komme fra afsnittene lænd og blade i hog. Populære nedskæringer af denne størrelse er blade og crown stege. Klinge Stege, også kendt som Boston blade eller skulder Stege, kommer fra den øverste forreste del af skulderen og kan blive slagtet for at have knogle fjernes. Disse nedskæringer er godt marmoreret med fedt, som vil hjælpe kødet bo fugtig mens madlavning.

Forberede stegen

Preheat bageovn hen til 325 grader F og forberede en bradepande ved at anvende et tyndt lag af vegetabilsk olie til bunden af gryden. Sæt kødet i midten af gryden. Surround-stegt med kiler af pærer, apple, udstenede kirsebær eller figner, og tilsæt ½ kop af orange eller kirsebær saft på panden. Dette vil smag og fugte kød samtidig også en god side parabol. Stege har også ofte en glasur anvendes med en blanding af frugtsaft og farin til yderligere bringe sødme i kødet, men det er ikke nødvendigt.

Madlavning metode

Dække stegen med aluminiumsfolie eller en tætsiddende låg for de første 90 minutter af kogetiden. Ved at dække stegen i begyndelsen etaper, tillader du frugt og saft til at koge kød med fugtig varme, holde svinekød bud.

Efter 90 minutter, afdække kødet og dryp med saft, der har akkumuleret i bunden af gryden. Hvis du foretrækker en glasur, gælde det nu og derefter sted kødet tilbage i ovnen i mindst en time. Svinekød tager cirka 20 minutter per pund at tilberede. En 10-pund klinge stegt vil kræve ca tre timer af kogetiden.

Afdække svinekød gør det muligt at brune med sukker basting væskens crisping den ydre hud. Dryp så ofte som du vil, men ved, at hver gang du åbner ovnen, vil du miste varme, som bliver lidt forlænge tilberedningstiden.

Madlavning temperatur

Alle svinekød skal være kogt til mindst 160 grader F for at spises sikkert. Tjek temperaturen med et kød termometer. Placere sonden i den tykkeste del af kødet og vent i 30 sekunder før læsning.

Trække kødet fra ovnen ved 155 grader F og lad det hvile i 10 minutter før udskæring. Det vil fortsætte med at koge mens hvilende og de saft, der havde trukket ind i midten af kødet vil omfordele, gør udskæring lettere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com