Ting at gøre i Boston i løbet af vinteren

Ting at gøre i Boston i løbet af vinteren

New England vintrene kan være ret kolde og ubarmhjertige, især i en by som Boston. Selv om mange sommeraktiviteter, såsom fiskeri og sejlads, er måneder væk, er der stadig en række ting at gøre i Boston i løbet af vinteren. Fra skøjteløb til fest på dampende skåle af clam chowder, er der nogle tidsfordriv, som kun koldt vejr kan give.

Skøjteløb

Boston Commons er denne by nedskaleret version af Central Park i New York. Det stammer helt tilbage til 1634, men at gøre det mere end 200 år ældre end sin Manhattan modstykke. På hvad der er kendt som \"Frog Pond\" i Commons, der er en vinteren skøjtebane drives af byen. Banen er åben fra November til midten af marts og hver dag i ugen starter klokken 10 optagelse er $4 for voksne og børn skate gratis. Banen tilbyder også udlejning af skate og skab.

Frog Pond på Boston Common175 Tremont St.Boston, MA 02108617-426-6220bostoncommonfrogpond.org

Levende musik

Fornemmelsen af en intim varm publikum og levende musik er altid en fryd på kolde vinteraftener. Den legendariske Middle East Restaurant & Nightclub, lige overfor floden i Cambridge, har været at sætte på koncerter siden 1975. Det har vundet talrige \"Best af Boston\" priser, herunder bedste klub for Rock 2004-2007 ved Boston Phoenix og bedste Live Music Venue 2008 af Citysearch. Spillestedet, sig består af tre separate ydeevne rum, lige i kapacitet fra 70 til 550 personer. Mellemøsten er en blok fra Central Station metrostop på \"T\" Red Line.

Middle East Restaurant og natklub472 Massachusetts Ave.Cambridge, MA? 02139617-864-3278mideastclub.com

Indendørs sport

Boston er en af landets klassiske sports byer. Selv om den verdensberømte udendørs Fenway Park på vinterpause, på tværs af byen den varme TD Garden er arena i fuld sving. Fra November til April, både Boston Celtics i NBA og Boston Bruins af NHL spiller deres regulære sæson hjemmekampe på haven. I typiske Boston stil, arenaen ligger i hjertet af byen uden for det nordlige Station stop på \"T\" grønne linje.

TD Garden100 legender Hwy.Boston, MA 02114617-624-1000?tdgarden.com

New England Clam Chowder

Der er nogle delikatesser, der kun virkelig blive værdsat i vinteren, og New England Clam Chowder er en af dem. Hvis der er ét sted at slippe koldt og nyde en varm skål af ting, er det på Union Oyster House, beliggende på Bostons historiske Union Street. Etableret i 1826, erklærer dette spisested sig den ældste restaurant i Boston. Deres clam chowder har modtaget adskillige priser, senest, bedste Boston Clam Chowder, Citysearch 2008. Den Union Oyster House ligger lige rundt om hjørnet fra den historiske Faneuil Hall markedsplads og er åben hver dag undtagen mandag, startende kl.

Union Oyster House41 EU St.Boston, MA 02108617-227-2750unionoysterhouse.com


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com