5-stjernet luksus River Cruise skibe

5-stjernet luksus River Cruise skibe

Fem-stjernet luksus krydstogter er placeret overalt i Europa, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. Selskaber, der tilbyder luksus krydstogter omfatter faciliteter som elegante spisestuer, øverste dæk swimmingpools og all-suite hytter. Nogle krydstogter appellerer til et mindre antal passagerer så cruise personale kan bedre tjene passagerernes behov.

Sonesta Cruise

Sonesta Cruise collection indeholder fem fem-stjernede river cruise skibe, at rejse langs Nilen. Vælg en tre-nat til syv-nat river cruise for visninger af antikke templer, dyreliv og professionelt guidede udflugter. Fem-etagers Nilen gudinde skib indeholder værelser indrettede i dyb rød og orange nuancer, fuld badeværelse og lille opholdsområde.

Skibet tilbyder en udendørs swimmingpool på det øverste dæk med liggestole omkring de ydre kanter. Et anlæg, spa og en natklub er også om bord. Yderligere skib bekvemmeligheder omfatter et bestyrelseslokale med lædermøbler, en spisestue og oversize windows for panoramaudsigt.

Hvid stjerne Cruises

White Star Cruises giver river cruises ombord Yachts af Seabourn. Denne fem-etagers skibet bærer 208 passagerer og indeholder all-suite hytter. Indkvarteringen omfatter stuer, privat balkon og store vinduer til naturskøn udsigt. Hotellets faciliteter spænder fra et teater til et fitnesscenter eller-rum med yoga instruktører, en udendørs swimmingpool og tre jacuzzier.

To liggestole, en internetcafé og et kasino er beliggende på skibet. Skibets spa byder på terapi-behandlinger og en salon. Fire restauranter er placeret på skibet herunder Veranda Cafe, som tilbyder indendørs og udendørs siddepladser, og den afslappede Sky Grill serverer fiske-og skaldyrsretter og bøffer. Dette skib rejser i hele verden, herunder til de græske øer, Istanbul og Rusland.

Tauck

Tauck reklamerer en to-ugers flodkrydstogt ombord på en af sine fire luksus flodbåde: 2011 Riverboat, Ms. Swiss juvel, Ms. Swiss Emerald og Ms. Swiss Sapphire. Budapest til Amsterdam tour rejser langs Donau, Rhinen og Main-floden.

Alle skibe omfatter badeværelser i marmor, walk-in-garderobeskab, klæder og privat balkon. Skibe skal du holde alt 188 gæster og 29 besætningsmedlemmer. Faciliteter på disse tre-etagers skibe omfatter en spisestue, en on-site bar med en cocktail time, en dansegulv og lounge.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com