Hvordan man besøge Michigan Cider Mills

Michigan er hjemsted for nogle af de ældste konstant operationel cider mills i USA. Michigan æbler er en stor del af statens rige landbrugstradition, og en favorit familie aktivitet fra August til November. Cider Mills i hele staten tilbyde hø forlystelser, apple picking, petting gårde, haven råvarer og varm donuts; sammen med en cider, der gør dem berømte.

Instruktioner

• Besøg den historiske Franklin Cider Mill i Franklin, Michigan--rejst i 1837, år Michigan blev en stat. Beliggende i hjertet af downtown Franklin, The Franklin Cider Mill er omdrejningspunkt for Fællesskabet i æble sæson. Stop i weekenderne for live musik, hoppe huse og hestetrukken vogn rides i hele landsbyen.

• Rejse mod sydøst for at nyde de historiske Dexter Cider Mill i Dexter, Michigan. Den ældste kontinuerligt drift Cider Mill i staten, Dexter Cider Mill fik sin start i 1886. I dag holder cider mill sine 120 år gammel cider at gøre tradition ved hjælp af en eg rack presse og blending 3 til 5 forskellige lokalt dyrkede sorter i hver presserende.

• Køre nordpå og besøge Blake's Orchard og Cider Mill i Armanda, Michigan. Blakes tilbyder apple picking i sin egen frugtplantager, petting bondegård, have råvarer og et hjemsøgt laden i løbet af oktober. Armada og de omkringliggende områder er hjemsted for et stort antal plantager og cider mills. I nærheden af bunden af tommelfingeren, tilbyder denne landbrugsregion unikke jord indhold nogle af de bedste råvarer i Michigan.

• Ser til den vestlige del af staten for æbleplantager nær de store farvande i Lake Michigan. Lake Michigan producerer gunstige vækstbetingelser gør det en cider elskers paradis. Stop ved Gavin frugtplantager i Coopersville, Vince Brown og DK frugtplantager i Conklin eller Dietrichs høst kurv i Casnovia blandt mange andre for en smag af vestlige Michigans fineste cider.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com