Hvordan man laver søde blomst hår klip

Blomst hår klip er søde tilbehør til piger i alle aldre. Du kan klippe dem på pandebånd til mindre børn eller klip dem lige ind i deres hår, når de er ældre. De er også meget alsidige; Du kan udskifte dem blandt pandebånd til at matche ethvert outfit. Blomst hår klip er også nemme at lave.

Instruktioner

• Vælg falske blomster. De fås i mange størrelser og farver, så vælge dem, der passer til dine præferencer.

• Pop blomst fra stilken og trække ud de falske center og andre plast stykker.

• Pynte din blomst. Du har et par muligheder for midten af blomsten. Du kan sy på en knap, tilføjer bånd eller bruge hot lim til at vedhæfte en stor perle. Du kan også kombinere dem for at give et anderledes udseende.

• Fastgør hår klippet; Du kan bruge krokodillenæb eller snap klip arbejde. Hot lim et stykke af bånd langs øverst del af klippet og langs den side du Knib sammen, når du åbner og afslutte omkring en halv tomme på undersiden af alligator klip. Derefter køre en linje af hot lim langs den øverste side af båndet og tillægger undersiden af blomsten du lige har oprettet.

Tips & advarsler

  • Mange håndværk butikker sælger pre-cut og undertiden allerede forskønnet blomster i afsnittet scrapbooking. Hvis penge ikke er en faktor, kan det være lettere for dig at gå denne rute. De vil koste dig et par bukke, men vil spare dig for lidt arbejde. Hvis du ønsker at være omkostningseffektive, tjek afsnittet kunstig blomst. Du kan få en masse blomster for et par dollars og der er som regel altid et salg på blomster på store håndværk butikker.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com