Om hårfjerning

Om hårfjerning

Hårfjerning er hårfjerning på overfladen af huden. Er de mest almindelige metoder til hårfjerning, barbering og brug af depilatory cremer og lotions. Mindre almindelige metoder omfatter friktion hårfjerning (gnide).

Historien om hårfjerning

Gennem historien, har mænd og kvinder valgt at fjerne hår fra forskellige dele af kroppen for kosmetiske og hygiejniske formål. De gamle egyptere mente, at en hairless krop var en køligere, renere krop. De ville barbere hår fra hele kroppen til at forebygge problemer med lus og lopper. Egyptiske præster ville barbere deres hoveder for at præsentere sig selv som ren og ren for deres service til guderne.

I hele 1900-tallet blev det stadig mere almindeligt for kvinder at fjerne organ hår fra ben, armhuler og bikini/pubic regionen. En mangel på visse kropsbehåring blev ofte set som afgørende for god pleje og feminine tiltrækningskraft.

Barbering

Almindelige typer af hårfjerning omfatter barbering og brug af depilatory cremer.

Barbering er den mest almindelige metode til hårfjerning i alle områder af kroppen. Barbering fjerner hår ved at afskære håret på overfladen af huden. Både mænd og kvinder bruger denne metode, som indebærer en barberkniv og generelt nogle type af barbering gel, creme eller andre smøremiddel.

Afhængigt af antallet af hår genvækst og området af kroppen, skal barbering laves ofte. Mange mænd, finde for eksempel, at de skal barbere deres ansigts området dagligt. Kvinder, der barberer deres ben generelt gøre så flere gange om ugen.

Depilatory cremer

Depilatory cremer opløse kemisk håret på eller lige under overfladen af huden. Depilatory cremer er oftest bruges til at fjerne hår fra ben, arme, armhuler og bikini område. Brugeren spreder cremen på tværs af det område, hvorfra hun ønsker at fjerne hår, venter et par minutter og enten vasker eller tørrer den opløste hår væk.

Depilatory cremer kræver ikke daglig brug. Den opløste hår vokser tilbage i tynde og fine, snarere end ru, ligesom cut enderne af barberet hår. Afhængigt af tykkelsen af håret, kan depilatory cremer ikke opløse alle de hår i et område, forlader brugeren med en fragmentarisk udseende. Kemikalier i depilatory cremer kan forårsage reaktioner hos brugeren, især hvis du har følsom hud. Læs alle instruktioner, når du bruger en depilatory creme til at fjerne hår.

Friktion hårfjerning

I friktion afhåring, der en ru overflade bruges til at gnide væk uønsket hår. Den mest almindelige overflade, der benyttes, er en pimpsten. Der findes også andre typer af filer, handsker og polering puder. Hvis du vil fjerne hår gennem friktion, er den ru overflade gnedet på tværs af huden i en gentagen, cirkulær bevægelse. Dette filer gennem håret akslerne og giver udseendet af en hårløs overflade.

Friktion hårfjerning kan ikke anbefales til følsomme områder af kroppen eller områder, hvor huden er tynd og kan ridset eller skrabet med uslebne raspning overflade. Mange brugere af friktion afhåring finder, at de områder, hvor håret er blevet fjernet vise genvækst hurtigt, hvilket gør det nødvendigt at gøre processen dagligt eller i hvert fald flere gange om ugen.

Hvor hen til indkøbe produkter

De fleste produkter, der anvendes i hjem hårfjerning fås i stof, købmand og andre detailbutikker. Specialprodukter til følsom hud eller fjernelse af særligt vanskelige hår er tilgængelige på skønhed levering butikker.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com