Hvordan man bruger motion Bands

Når de fleste mennesker tænker på modstand styrke uddannelse, løft bar klokker eller hånd vægte normalt kommer til at tænke. Der er imidlertid en anden øvelse værktøj, der forbedrer muskeltonus og styrke, der ofte overses--motion bands. Få det meste ud af din styrketræning ved at lære hvordan man disse simple hjælpemidler.

Instruktioner

Lær at bruge motion Bands

• Opbygge din biceps med krøller. Stå på øvelse bandet med den ene fod mens du trækker på håndtag med hver hånd i en opadgående bevægelse. Det er endnu mere udfordrende at stå med begge fødder på båndet. Du kan også øge spændingen lidt mere ved at sprede dine fødder fra hinanden.

• Komme ind i nogle squats ved at gentage den samme procedure i trin 1 ved hjælp af begge fødder på bandet og bøje knæene til squat ned så langt som du kan gå. På samme tid, trække op på håndtag og bøje albuerne for at bringe dine hænder op til dine skuldre.

• Gøre en Brystpres med din motion bands af indpakning dem rundt om en pæl eller et andet objekt til at holde dem sikkert. Derefter trække mens træde væk fra bands. Dine arme bør forblive på brystet niveau og afholdt udad, parallelt med gulvet.

• Spring ind i en lunge ved at placere en fod på øvelse band og bøjning af knæ, således at du kan nedbringe dit modsatte ben, indtil dit knæ er 90 grader fra hinanden. Holde spænding på båndet ved at trække med albuerne bøjet. Derefter gentage denne øvelse ved hjælp af de andre ben til lunge.

• Buste din røv ved at starte på dine hænder og knæ. Hæve din højre ben langsomt med bandet svøbt omkring din højre fod, indtil det er parallel med dine skuldre. Hold, og langsomt bringe dine ben ned. Gentag med andet ben.

Tips & advarsler

  • Motion bands give konstant spænding, i modsætning til frie vægte. Du kan også oprette modstand fra alle retninger, en anden ting du ikke udrette med vægte. Af denne grund kaldes motion bands ofte modstand bands.
  • Der er mange flere fordele at hente når du vælger at bruge motion bands i stedet for vægte. De er meget billigere kan, passe i en kuffert eller gym taske og de giver langt større fleksibilitet for at udøve rutiner for alle fitness niveauer.
  • Motion bands er farvekodet efter mængden af spændinger de giver. Hvis du kan, prøv at bruge tre motion bands--lys, medium og tunge.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com