MerCruiser 4.3L olie specifikationer

MerCruiser 4.3L olie specifikationer

MerCruiser 4.3L er en indenbords båd motor, fremstillet af kviksølv Marine, bruges til at forsyne stern drevet af det fartøj, hvorpå det er monteret. Kviksølv Marine har specifikke anbefalinger med hensyn til hvilken type olie der skal bruges i dets MerCruiser motorer.

Anbefalet olie

Kviksølv Marine, producenten af 4,3 L MerCruiser motor, angiver, at ejeren bruger Mercury MerCruiser fuld-syntetisk motorolie, 20W-40, med et NMMC EF-W rating. Denne særlige olie anbefales af firmaet for alle MerCruiser motorer, herunder 4,3 L. Den er tilgængelig på mange marine servicedele Centre.

Hvad menige

En olie med en EF-W rating er angivet af kviksølv Marine til brug i MerCruiser 4.3 L. Ratings er givet af NMMA (nationale Marine producentens Association). For at opnå denne bedømmelse, er olien laboratorium testet for viskositet, korrosion, filter plugging, skummende og beluftning. Olien skal videregive disse tests til NMMA standarder, herunder en 100-timers general-performance motor test.

Kviksølv Marine anbefaler en fuld-syntetisk olie til brug i alle dets MerCruiser motorer. Syntetisk olie bruger en oprettet eller syntetiserede base, og er af meget højere renhed end oliebaserede smøremidler. Det er lavet med mindre molekyler og færre urenheder end er regelmæssig olie, syntetisk olie kan stå op til varmen bedre end konventionelle olier. Det er også i stand til at modstå koldere temperaturer.

Erstatninger

Kviksølv Marine tyder på, at nogle af dens Quicksilver olier med en 25W-40 vægt kan bruges til en kort sigt, hvis MerCruiser fuld-syntetisk olie er ikke tilgængelig.

En række andre virksomheder tilbyder også 20W-40 fuld-syntetisk Marinolie kræves NMMA EF-W certificering.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com