Hvordan man laver en brand uden træ i naturen

Hvordan man laver en brand uden træ i naturen

Uanset om du er camping som en weekend kriger eller tabt i ørkenen forsøger at overleve, er evnen til at gøre en brand uden træ en værdifuld færdighed. I naturen, du har brug for fire til at lave mad og holde dig varm om natten. Du kan starte brande med en række forskellige metoder, lige fra ståluld og batterier til linser og flint og stål. Træ er det mest almindelige brændstof, men der er andre materialer, du kan bruge til at angive din lejrbål. Når camping, tjek park's regler for brande (du skal muligvis erhverve tilladelse først).

Instruktioner

• Bygge en brand ring på "et plan spot fra over hængende træer, buske eller tørt græs... [og] undgå stejle bakker,"ifølge den samlede undslippe hjemmeside. Rydde jorden ned til snavs i en cirkulær form, omtrent 10 fod i diameter. Grave en lille hul (fem-seks inches dyb) i midten af dit brand ring. Plads sidesten snavs og sten omkring ydersiden af ringen.

• Indsamle dit brændstof til ilden. Uden træ, du har brug at få fat i tørrede blade og græs. Søg andet brændbart materiale, såsom tørre klude, tøj, svamp, eller pine nåle og kogler.

• Konfigurer din fyrsvamp reden. Ifølge den vilde Backpacker hjemmeside, "wad fyrsvamp [din tørret græs og blade] i en bold omkring fire inches i diameter." Sted fyrsvamp over midten af dit brand ring.

• Arrangere nogle af de større brændbart materiale i en tipi mønster omkring og på toppen af Fyrtøjet. Dette materiale er din kindling.

• Tænde ild med en af en række forskellige metoder. Bruge kampe, strike flint på stål til at forårsage en gnist, eller placere en linse direkte solens varme på fyrsvamp, indtil den lyser. Hvis du ikke har nogen af de ovennævnte materialer, kan du erstatte kvartsit sandsten for flint (du skal stadig stål) eller laver en linse fra briller, kikkerter eller endda klart is.

• Blæse forsigtigt på Fyrtøjet når det begynder at brænde før ilden breder sig ud over fyrsvamp til din kindling.

• Tilføje flere pindebrænde på bålet som det begynder at brænde. Fortsætte med at tilføje brændstof for at holde ilden brændende så længe du har brug for det.

Tips & advarsler

  • Sikre, at dit brand er ud før du flytter fra din campingpladsen. Hæld vand over ilden, og blande asken med jord, indtil du er sikker på, at ikke flere gløder brænde.
  • Ikke bygge en brand på den opadgående tendens i en bakke. Brand kan flytte op ad bakke hurtigt, især hvis der er vind.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com