Ridning lejre for børn i nærheden af Nashville

Ridning lejre for børn i nærheden af Nashville

At vælge en sommer lejr kan være vanskeligt, fordi det skal være spændende og mindeværdig for dit barn. Ridning lejre er et dejligt alternativ til den typiske udendørs sommerlejr. Erindringer og færdigheder lært kan vare langt ind i fremtiden, men dit barn kan komme hjem tigger om en pony. Der er et par ridning sommerlejre lige udenfor Nashville, der kan imødekomme dit barns behov.

Frie tøjler ridning Academy

Rideundervisning på frie tøjler ridning Academy er kun begyndelsen af sjovt at være fundet i denne uge-lang sommer lejr program. De spiller hest-relaterede spil og deltage i kunst og kunsthåndværk på daglig basis. Lejren giver også heste uddannelse, såsom hest anatomi klasser og, når det er muligt, ser en dyrlæge på arbejdet med hestene. I slutningen af lejren har eleverne mulighed for at fremvise, hvad de har lært i en offentlig riding demonstration.

Frie tøjler ridning Academy

1976 stop 30 Road

Hendersonville, TN 37075

615-869-9692

freereinridingacademy.com

Wil-lo blå gård

Wil-lo blå gård ejes af Lori og Bill Hoos, der begge har en lang historie i championship ridning og equestrian avl. Deres omfattende erfaring gør dem ideelle lærere for campister lære om ridning og equestrian spørgsmål. På Wil-lo blå gård Lær børn mere end blot at ride en hest; de bliver involveret i alle aspekter af hest pleje fra fodring af rengøring tack. At hjælpe pleje for hestene hjælper børn lære en værdifuld arbejdsmoral og udvikle selvstændig tænkning, færdigheder de kan tage med dem for resten af deres liv.

Wil-lo blå gård

1678 gamle Hillsboro Rd.

Franklin, TN 37069

615-945-8.303

wil-lobluefarm.com

Paradise Ranch

Selv om det ikke er teknisk en sommerlejr, tilbyder Paradise Ranch camp-outs med sjov og fællesskab omkring de stalde samt rideundervisning. For at deltage, kan dit barn skal være en nuværende studerende. Ranch åbnede i 1999 og fokuserer på de terapeutiske fordele ved ridning for alle aldre og sundhed. Paradise Ranch også har evnen til at arbejde med de fysisk handicappede og beskæftiger en fysioterapeut på dets personale.

Paradise Ranch

2822 Paradise Lane

Springfield, TN 37172

615-382-5616

paradiseranch.org


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com