Frisurer for kvinder Over 40 med kort hår

Frisurer for kvinder Over 40 med kort hår

Hår er den ultimative accessory: en afslappet ' gøre for en sportsbegivenhed eller en sofistikeret stil for en elegant aften engagement. Det kan matche outfits, fremhæves med farve eller tilbehør og opkald opmærksomhed til et smukt ansigt. Kvinder over en alder af 40 med kort hår har en række sjove, smuk frisure valg.

Længe vendt pandehår

Så længe kvindens hår er i det mindste eye-længde, hun kan opnå en sjov, alsidige stil, der bringer opmærksom på hendes øjne endnu er stadig velegnet til bestyrelseslokalet, klasseværelset eller restaurant. For at få pandehår, der er vendt, glatte hår og bruge en glans-serum på tørret hår. Brug et krøllejern, tegne jern ned på længden af pandehår (og sørg for ikke at brænde din pande, øjne eller næse) men stop før helt curling håret. Dette vil føre til "flip" for enden af pandehår. I stedet for den sædvanlige kruset-under kig (à la berømte portræt model, Bettie Page), vil pandehår være bøjet op og væk fra ansigtet, en dramatisk look at bringe opmærksomhed til dine øjne. Med dette look, kan du bære dit hår så kort som du ønsker på de sider, top og bagsiden af hovedet.

Nisse

Gamle standby for små piger (og nogle drenge), nisse skåret dukket op som en flatterende og sjov ser for kvinder, især dem med kort hår. Stylist normalt skærer dit hår med en barberkniv, så tilføjer klip af varierende længde til at skabe tekstur. Pandehår kan stå lidt længere eller kort og kantet. Gavnligt for kvinder på farten, nisse kræver meget lidt vedligeholdelse. Ofte, bærere af stilen kan bare stå op og gå med bare en dab af mousse eller styling produkt (kort hår også tørrer meget hurtigt). Kvinder, der nyder at spille med dramatisk makeup vil påskønne hvor nisse tager fokus fra de sædvanlige tunge vægt af hår og bringer helt opmærksom på kvindens ansigt.

Shag

Alt gammelt er nyt igen og en af resurfacers fra i 1970 ' erne omfatter Shag, en klipning, der er smigrende og sjovt for kvinder over 40. Shag er legende uden at virke barnlig (f.eks. fletninger eller pigtails). Afhængigt af kvindens hår længde kort-mellemlang stil shags kan have hår skjules bag øret eller kan bæres med en smuk barrette. Styling består af blæser håret tørt, så tousling det en smule for at få det mussed look. Mousse kan arbejdes i for en piecey, spidse look.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com