Frisurer til børn med korte hår

Når det kommer til styling børn hår, kan kort hår være lav-vedligeholdelse, som nogle forældre vil være taknemmelig for. Børn er meget aktive og behøver ikke komplicerede frisurer. Med så mange muligheder i søde, korte frisurer til børn, kan forældre og børn begge være lykkelige.

Lige, kort stilarter

For børn med glat hår er en bob en klassisk stil. Det kan være øre til hage længde og bæres med eller uden pandehår. Pandehår vil holde hår falder i et barns ansigt, men hvis en pige ikke ønsker pandehår, bruge pandebånd eller hårspænder til at sikre sit hår. Denne stil kun kræver kæmning eller børstning; selv små børn kan normalt groom denne nem frisure.

En shaggy, lagdelte snit er søde på drenge eller piger. Du kan altid tilføje en lille bue til den ene side, hvis en pige er bekymret, hun ser også drenget.

For drenge er besætningen nedskæringer eller buzz nedskæringer nemme at vedligeholde og let at shampoo hvis han er meget aktiv og bliver beskidt.

Krøllet og bølget låse

Når der træffes beslutning om længde til krøllet eller bølget hår, Husk at krøller skrumpe. Hvis du ønsker et barns hår falde til hendes ører, når tør, skal det være om skulder længde når det er vådt.

Krøllet hår er søde når alene; en simpel bob byder krøller eller bølger er en enkel stil. For at definere krøller yderligere, skal du bruge fingrene til at snurre rundt krøller når det er vådt. Krøller ser bedre og krus ikke så meget når tilbage til luft tørre. Du kan bruge en lys mousse eller gel til at styre flyaway hår. Bruge hårspænder til at holde hår ud af ansigtet som pandehår ikke fungerer så godt til krøllede låse.

For drenge med krøllet hår, prøv tilspidset nedskæringer, der har mere længde på kronen.

African American børn kan sporten en kort afro. Det kan være ringe snit for drenge og længere for piger. Bruge pandebånd, sommerfugl klip og hårspænder i en piges afro for et feminint touch. Du kan også flad twist den forreste sektion af håret og sikre hver twist, forlader ryggen fri i en runde halo figur.

Glem ikke tilbehør

Bare fordi en pige hår er kort betyder ikke, hun ikke kan drage fordel af alle de søde Hårpynt derude. Bruge pandebånd, hårspænder og pins til at tilføje nogle flair til hendes udseende, især hvis hun er bekymret, kort hår gør hende se også drenget.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com