Hvorfor er blegning hår dårlige?

Hår blegning er en proces, der strimler farve fra håret strand, forlader det ser gule eller hvide. Mens blegning er en populær måde at vende hår blond, kan det forårsage alvorlige skader, hvis det ikke gøres rigtigt.

Funktion

Hår blegning virker ved hjælp af hydrogenperoxid til at manipulere hårets kutikula, tvinger den til at blødgøre og løft. Blegemiddel derefter trænger ind i håret akslen og forårsager farve molekyler til at forlade stranden.

Hvordan skaden opstår

Når den blegemiddel er tilbage på for længe, kemiske skader hårsækken ved at opløse fugt i stranden.

Typer af skader

Hår, der er blevet kun mildt beskadiget af blegemiddel vil blive tørt og sprødt. Hår, der har alvorlige skader vil være ekstremt ru og svampet; brud er muligt og hår kan falde ud.

Forebyggelse

Mængden af tid blegemiddel er tilbage på håret skal være så kort som muligt. For at fremskynde den kemiske proces, kan varme anvendes til håret, som ved hjælp af infrarød varmelamper.

Behandling

Hår, som er blevet beskadiget af blegemiddel kan behandles ved at lade på en dyb conditioner til mindst 30 minutter. Fordi vask håret kan fratage det af sine naturlige olier, er vaske hår kun én eller to gange om ugen bedst.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com