Hvordan man kan sætte på creme øjenskygge

Cream øjenskygger tilbyder en rig tekstur og langvarig effekt, som mange kvinder foretrækker at bære til alle typer af makeup ser ud. Uanset om du ønsker en naturlig fornemmelse eller er dressing op din makeup til en formel aftenarrangement, hjælpe cream øjenskygger dine øjenlåg holde deres farve med minimal krølning og udtværing. At vide, hvordan at anvende creme øjenskygge vil hjælpe dig med at få mest ud af din makeup.

Instruktioner

• Påfør et tyndt lag af øjet primer til en øjenskygge pensel eller fingeren. Brug en eye-primer, der er en neutral farve som hvid, beige eller ecru. Du ønsker ikke farven på primer til at blande sig med farven på din øjenskygge.

• Tryk på din finger eller eyeshadow børste mod dine øjenlåg, startende fra den inderste hjørne af øjet. Trykker blidt, oprette en streg på tværs af dine øjenlåg, så primeren dækker dine øjenlåg fra indre til det ydre hjørne af øjet.

• Mix én side af din øjenskygge pensel i din creme øjenskygge. Ene side af børste bør dækkes i den creme øjenskygge. Aftørre eventuelle overskydende globs af creme før du anvender børsten til dine øjne.

• Lukke øjet, du udligner øjenskygge til. Tryk på eyeshadow børste mod dine øjenlåg på den inderste hjørne af øjet. Flytte øjenskygge pensel på tværs af dine øjenlåg, indtil du når den ydre hjørne af øjet. Dine øjenlåg bør være fuldstændig dækket med den creme øjenskygge.

• Anvende øjenskygge hele vejen ned til hvor din piskesnert linje begynder så du dække hele området. Hvis du har overset nogen steder, dab din øjenskygge pensel over området for at udfylde tomrummet. Anvende en anden frakke, hvis du ønsker et tykt lag af øjenskygge.

• Dyp din øjenskygge pensel i øjenskygge igen og dække krølle af dine øjenlåg med den creme øjenskygge. Start ved den indvendige hjørne af øjet og glide børste langs krølle til den ydre hjørne uden at løfte det.

• Ren off din øjenskygge pensel på et håndklæde. Derefter, anvende et tyndt lag af pulver øjenskygge på penslen. Tryk på off eventuelle overskydende løs øjenskygge.

• Bruge de samme streg metoder til at anvende pulver øjenskygge på toppen af den creme øjenskygge. Start fra det indre øje og arbejde udad mod tindingerne. Af lagdeling pulver øjenskygge over den creme øjenskygge, vil din makeup holder længere og synes mere naturligt.

Tips & advarsler

  • For en dagtimerne, naturligt look, bruge cream øjenskygger i neutrale toner. Hvis du ønsker en mere dramatisk makeup effekt, bruge farverige cream øjenskygger i taupes, brune, lilla, grå og blues. Bland neutrale farver og lyse farver til at give dine øjne mere dimension.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com