Hvad bukser er slidt med en stribet Blazer?

Hvad bukser er slidt med en stribet Blazer?

En stribet blazer er fashionable og slående. Du kan bruge det til at afgive en redegørelse - jo større den stribe, jo større sætningen - eller tilbyde subtile stil detaljer til dit outfit. Når det kommer til parring striber, tiltrække modsætninger. En wide-stribet blazer fungerer godt med en enkel solid bukser. En tynd pinstripe blazer giver dig flere muligheder, men tage hensyn til farveskema og retning af stribe i valget af supplerende bukser.

Bukser til bred og tynd striber

En fed stribet sort blazer er en trendy stil, der bør holdes med en klassiske bukser. En sort blazer med tykke brede striber, der er beskåret og skære med skarpe vinkler--skulderpuder og lange magre arme har brug for en klassisk sort eller hvid, wide-ben bukser at afbalancere udseendet. En pegede toe pumpe og enkle smykker polske off denne moderigtigt smarte outfit. Et nålestribet, eller mager stribet, blazer er en mere klassisk stil blazer og vil par pænt med flere bukser stilarter. En kæreste skæres marineblå blazer med tynd grå striber og et par hunde-tand grå cigaret bukser med en flad sort læder dagdriver er en dragt, som er både trend og konservative nok til kontoret.

Farvekombinationer

Den mest frekventerede tendens i stribet blazere er tilbage til basics med sort og hvid. En sort blazer med hvide striber kjoler op med en bair enten sort, hvid eller mørk grå bukser--enten wide-ben eller monteret stilarter er passende til dette look. At tage din stil trend praksis op et hak, prøve en sort og hvid vandret stribe blazer med et par fed skinny jeans - orange, indigo eller rød-- og farve blokere din top ved at vælge en knap ned i en farve komplementære og lige så levende at jeans. Der er mere subtil, tone i tone, farvekombinationer gør for en simpel monokromatisk stil, der er både smart og trendy. En sølv jakke med hvide striber over en blød væv t-shirt og et par hvide skinny jeans med open-toe strappy sandaler skabe en fantastisk sommer ensemble.

Vandret vs lodrette striber

Et horisontalt stribede blazer er en slående stil at danne par med et par sorte eller hvide bukser, men ikke den mest flatterende look hvis du er stor busted eller har en runde eller apple formet figur. Lodrette striber er mere flatterende på flere tal. En ekstra lang kæreste stil lodret stribe blazer vil være den mest forlængelse, især hvis du bærer det med en lang bred ben bukser og platform hæl.

Den stribede bukser passer

Der er ingen kig mere sikker eller passende med en stribet blazer end et matchende bukser. En stribet dragt er en fed stil flytte at bære til et kontor eller interview miljø og er nemt at tage alt for langt så hold farveskema neutral-classic. En lys farve med en tynd lys stribe eller et mørkt jakkesæt med en tynd til medium lys stribe er et bedre valg. Holde tilbehør minimal og så tæt på grundfarven som muligt. Bære en nøgen sko med en lys farvet jakkesæt eller en sort sko med en mørk stribet dragt. Accessorize med minimal smykker fremstillet af enten guld eller sølv. Hold det simpelt med striber.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com