Hvordan at slippe af med en mystisk Tan

Mystiske Tan er en linje af produkter designet til at skabe et naturligt udseende tan på huden uden solens skadelige UV-stråler. Mystiske Tan er tilgængelige på de fleste solarier, samt over-the-counter og online. Mystic Tans er normalt retoucheret på, men også kommer i cremer og sprays. Selvom Mystic Tans er normalt selv og naturligt udseende, ses sommetider orange pletter på ru hud, som i hælene på fødder og hænder, albuerne og knæ. Hvis du oplever unaturlige orange striber eller pletter, kan det være tid til at fjerne din mystiske Tan.

Instruktioner

• Gnid din krop over det hele med en sea salt exfoliant. Havsalt er slibende nok Remanensen opløses fra tan og skifte ham ud døde hudceller, uden at irritere huden.

• Gnid din hud i en cirkulær bevægelse med en luffa, lægge vægt på dine albuer, knæ og andre ru områder af huden. Kassér luffa efter brug, da det vil have absorberet den mystiske Tan rest og ser orange farve.

• Barbere dine ben. Barbering dine ben vil fjerne døde hudceller fra dine ben samt fjerne et flertal af den mystiske Tan fra benene.

• Brug selvbrunende remover wipes, såsom St. Tropez Self-Tan Remover, til at opløse de resterende mystiske Tan. Fordi remover wipes er bløde, kan det tage flere minutter for hudkontakt, før du kan se en forskel.

• Fugter din hud med en olie-fri fugtighedscreme. Din krop vil kaste døde hudceller i brusebad hver dag, og det kan tage omkring en måned for alle spor af din mystiske Tan til at forsvinde. Ved at holde huden fugtet, kan du undgå ujævne fjernelse af din mystiske Tan, så det bliver jævnt fade i de næste par uger.

Tips & advarsler

  • Hvis du oplever hævelse eller udslæt efter at have brugt nogen af disse produkter, afbryde brugen omgående.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com