Hvordan du udskifter dele på en Honda motorcykel

At vide, hvordan du udskifter dele på din Honda motorcykel sparer tid og omkostninger ved en motorcykel butik. De fleste ryttere er i stand til at opretholde deres cykler ved at erstatte en slidt kæde eller gas kabel. Udskiftning brækket hånd håndtag eller en oliekøler kræver ikke en grad i motorcykel mekanik. Medmindre du laver indre motor og transmission arbejde, er det eneste krav for at erstatte de fleste dele på din Honda motorcykel nogle basale værktøjer, lys udstyr og en service manual.

Instruktioner

Værktøj og udstyr

• Får en Honda service manual for år og model af din motorcykel. De fleste manualer har procedurer, der hjælpe med at isolere problemer til fejlfinding. Alle Honda motorcykel servicemanualer har procedurer for ændring af koblingsplader, lys, filtre og bremseklodser, at nævne nogle få.

• Har på hånden et udvalg af metriske stik, en skralde og filtypenavnet socket. Omfatte et tændrør socket. Køb et sæt af metrisk wrenches, der spænder fra 2 mm til 25 mm. holde et sæt af metrisk Allen skruenøgler på side også. Denne grundlæggende sæt af værktøjer vil tage sig af de fleste af boltene, når du udskifter dele på din motorcykel.

• Få en pålidelig reparation står, der er normeret til din motorcykel. En CB650 er meget tungere end en typisk XR150. Sørg for standen er relativt let at betjene.

• Købe en spænding tester og ekstra batterier. Du kan kontrollere batteriopladningen på mindre end et minut ved hjælp af en spænding tester. Spænding testere er en nødvendighed, når du installerer elektrisk tilbehør, såsom en tændingskontakten og lys.

At fjerne dele

• Følg fremgangsmåderne i din Honda reparation manuel, når du udskifter dele. Sørg for, at bemærke, når nogen ledninger eller kabler skal være frakoblet. Det er også nyttigt at etiketten ledninger og kabler til at forhindre forvirring under gensamling. Visse dele, såsom bageste bremsepedalen, gearstangen pedal og hånd løftestænger, fjernes ved at løsne en kompression bolt med en metrisk socket eller Allen skruenøgle. Brug en tidsubegrænset skruenøgle til at sikkerhedskopiere nødder når du fjerner bolte til fendere eller en kæde vagt.

• Gemme alle bolte, møtrikker, skiver og skruer i en ren, glaskrukke som du går. Det er nemmere end at grave sig igennem en dåse eller ser bag på bænken, når de forsøger at finde en bestemt bolt og spændeskive setup.

• Afbryde negative batterikabel før du laver nogen elektrisk-relaterede dele arbejde. Afhængigt af den særlige kredsløb, kan en sikringsholder og lunte være kabelforbundet i linje. Fjern sikringen og geninstallere det, når den elektriske del er installeret. Tilslut negative batterikabel sidst.

Installation af dele

• Sørg for at du har den korrekte del før du tager det ud af emballagen. De fleste dele leverandører vil ikke acceptere returnering af en del, der var uden held monteres på en motorcykel. Højre del bør passe og bolt på med et minimum af indsats.

• Installere nye dele i den omvendte rækkefølge, du har fjernet de gamle dele. Oftest, er at fjerne sæde eller en fairing nødvendigt at få adgang til karburatorer og luftfiltre. Brændstof linjer og kabler er genoprettet efter en karburator eller en hånd håndtag er blevet installeret. Henvise til service manualen. Holde noter på den rækkefølge, hvori alle dele blev fjernet.

• Brug den medfølgende pakninger og klip, når du installerer nye dele fra et kit. Ny udstødning pakninger og indtag pakninger er et must, når du udskifter rør eller en karburator. Ved hjælp af de medfølgende clips til ledninger og kabler sikrer disse forbliver ud af skade på vej.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com