Playa Santa Ponsa, Spanien hoteller

Playa Santa Ponsa, Spanien hoteller

Playa Santa Ponsa ligger langs den sydvestlige kyst på Spaniens største ø, Mallorca. Hoteller i Santa Ponsa er generelt placeret på eller i gåafstand til strandene og omfatter concierge-service, der kan arrangere sightseeingture og vand eventyr. Playa Santa Ponsa travleste sæson er i løbet af sommermånederne, som begynder i maj og slutter i oktober.

Hotel TRH Jordin del Mar

Faciliteter på seaside Hotel TRH Jardin del spænder Mar fra et soldæk til en loungebar, og både en indendørs og udendørs swimmingpool. 199 lejlighed stil værelser tilbyder balkon, stue, tekøkken og satellit-TV. Internetadgang er tilgængelig i udpegede områder i hele hotellet. Hoteltjenester omfatter et fitness-center, Tøjvask, concierge-tjenester og et business-område. En børne legeplads og spille værelse er beliggende på ejendommen. Hotel aktiviteter omfatter en udendørs sauna, volleyballbaner, levende musik og et shuffleboard retten. En buffet restaurant er beliggende på hotellet.

Hotel TRH Jordin del Mar

Huguet des Far, s/n

07180 Santa Posa

Mallorca, Spanien

011-00-34-971-69-09-11

trhhoteles.com

Best Western Hotel Plaza Santa Ponsa

Direkte på stranden tilbyder Best Western Hotel Plaza Santa Ponsa 54 værelser med badeværelser, gratis Internet, privat balkon og et opholdsområde. Hotellet tilbyder 36 røgfri værelser. Faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool, solterrasse og en udendørs spillerum med billardbord. Onsite-service omfatter Biludlejning, concierge-tjenester, vaskeri og gratis morgenmad. Hotellets restaurant tilbyder en italiensk stil menu. Best Western ligger inden for gåafstand af restauranter såsom international-stil Meson Del Mar og seafood restaurant Casa Miguel, begge mindre end en mile væk.

Best Western Hotel Plaza Santa Ponsa

Plaza Santa Ponsa, 2

07180 Santa Ponsa

Mallorca, Spanien

011-00-34-971-69-00-22

bestwesternhotelplazasantaponsa.com

Hotel Golf Beach

Renoveret i 2001, Hotel Golf Beach har en førsteklasses beliggenhed i hjertet af Santa Ponsa og er i gåafstand til shopping områder og mindre end en mile fra 18-hullers golfbaner. 36 værelserne har værdibokse, privat terrasse, loft fans og badeværelser. Hotellet tilbyder 33 værelser med to dobbeltsenge og tre værelser med enkeltsenge. Hotellets faciliteter omfatter en udendørs swimmingpool, en solterrasse, transport til lufthavnen, Biludlejning og en on-site bar. En morgenbuffet serveres dagligt. Hotellet er tilgængeligt for arrangere sightseeing udflugter.

Hotel Golf Beach

Avenida Ray Jaime I, 106

Santa Ponsa

Mallorca, Spanien

011-00-34-971-68-24-66

hotelgolfbeach.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com