Kemiske peelinger for linjer og Melasma

Kemiske peelinger for linjer og Melasma

Kemiske peelinger har eksisteret siden gamle egyptiske gange, og de er stadig udføres på moderne skind. Populariteten af kemiske peelinger kan være fordi de forbedrer udseendet af huden i en kort tid. Kemiske peelinger kan hjælpe med en bred vifte af hud betingelser, herunder fine linjer, rynker, ujævn pigmentering, acne og acne ar.

Kemiske peelinger

En kemisk peeling bruger en syreopløsning for at slippe af med de ydre lag af huden og mangler i disse lag, såsom linjer og melasma. Som et resultat, er den glattere hud nedenunder afsløret. Der er et par typer af kemisk peeling, med forskellige syre og forskellige syrestyrke. En mild kemisk peeling bruger salicylsyre og alpha hydroxy syre (AHA). Trichloreddikesyre (TCA) skræl kan udføres med forskellige koncentrationer til at opnå forskellige resultater. En stærk skræl bruger phenol løsning. En stærkere skræl skaber mere dramatiske forbedringer, men må bære mere alvorlige risici og bivirkninger.

Fine linjer

Som hud aldre, er dens støttende komponenter såsom elastiske fibre, kollagen fibre og hyaluronsyre langsomt ødelagt. Som et resultat, huden bliver stivere, tyndere, og fine linjer begynder at dukke. Overdreven soleksponering og rygning kan fremskynde aldring. For at minimere fine linier, bør du undgå overdreven udsættelse for sol, bruge solcreme, rygestop og leve en sund livsstil. Udover kemiske peelinger er andre behandlinger til rådighed for fine linier botox, fyldstoffer, laser resurfacing, microdermabrasion og exfoliants.

Melasma

Melasma, er ligesom alderspletter og brune pletter en misfarvning af huden. En person med melasma kan have mørke pletter og pletter på kinder, næse, pande eller overlæbe. Melasma er en kosmetisk tilstand med ingen sundhedsmæssige konsekvenser. Melasma vises når hormoner stimulere produktionen af pigment i huden, så huden bliver udsat for solen. Iført solcreme kan hjælpe med at forhindre forværring af melasma. Udover kemiske peelinger, kan melasma behandles med laser, tretinoin, topiske cremer og azelainsyre.

Kemiske peelinger for Fine linier

Fine linjer producerer salicylsyre skræl og TCA peelinger ved lave koncentrationer kun lidt forbedring. AHA peeling præsterer bedre end andre mild peeling for linjer, men virkningerne sidst kun mellem et til tre år. En TCA skræl på en høj koncentration viser moderat forbedring, bedre end en AHA peeling. Det varer også mere end et år, selv om risikoen er stor og inddrivelse tid er lang. Den bedste skræl for fine linier er en phenol peel, som varer mere end et år. Denne stærke skræl har imidlertid en lang restitutionsperiode og høj risiko, der omfatter mulige hjerteproblemer.

Kemiske peelinger for Melasma

Melasma vil vise nogle forbedringer med mild peeling som AHA peeling og salicylsyre peelinger. En TCA skræl på en lav koncentration forbedrer moderat din hud, men en høj koncentration TCA skræl eller en phenol skræl vil give bedre resultater. Tage i betragtning, at mildere peels har lavere risici og kortere inddrivelse gange. Mildere peelinger kan dog være nødvendigt gentages regelmæssigt for at opretholde hudens udseende.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com