Hvordan til at behandle jasmin te

Hvordan til at behandle jasmin te

Oprindelsen af Jasminte datoer til Song-dynastiet i Kina mellem 960 og 1279 e.kr. Ifølge kinesisk tradition serveres jasmin te inden middagen. Det bruges ofte i aromaterapi, da dens duft menes at have beroligende virkninger og hjælpe med vægttab. Processen med at udarbejde Jasminte er så sarte som den te smag: det tager tid og tålmodighed til at gøre en uberørt cup.

Instruktioner

Te blade fra butikken vil allerede være opvarmet en gang for at fjerne fugt.

Køb grøn te blade på en lokal butik eller online. Det er meget svært at dyrke din egen tea leaf planter. Den voksende proces af grøn te blade kræver meget specialiserede vækstbetingelser og høst teknikker som er svær at matche i regioner, der ikke producerer te på en stor skala.

Jasmin blomster vokser i klaser.

Vokse din egen jasmin planter for at gøre din jasmin te. Plante lille jasmin planter i en udendørs haven ved siden af en terrasse, der kan hjælpe med at støtte det når anlægget begynder at vokse. Sørg for anlægget modtager konstant morgen sollys men ikke barske middagstid sollys. Kontrollere jorden dagligt og vand nok til at holde den omgivende jord fugtig.

• Vælge din jasmin blomster, når planten modnes. Høst flere blomstrer i den sene eftermiddag og holde på et tørt sted. Din grøn te blade jævnt fordelt over en flad overflade. Drys den jasmine blomstrer over bladene. Disse blomster blomstre om natten, selv efter at de plukkes. Forlade blomsterne og blade natten som bladene skal blive udsat for jasmin i mindst 4 timer. Smide blomsterne i morgen.

• Gentag denne proces for et par nætter i træk. Du kan gøre dette for så længe 12 nætter, som nogle top te sælgere gør. Gemme tebladene i en lufttæt beholder, da dette vil beskytte dem mod fugt.

Drikke Jasminte, tre eller fire gange om ugen til at styrke dit immmune system.

Kog koldt vand på komfuret. Stejle dine Jasminte i det varme vand, når det når frem til mellem 150 og 190 grader Fahrenheit. Hinden drink med et par sidesten jasmin blomster. Dette tilføjer mere af en dekorativ touch da duften af blomster vil have tørret ud. Lad jasmin bladene stejle i ca 5 minutter og nyde.

Tips & advarsler

  • Jasmin te kan foretages fra andre te blade som oolong og sorte blade.
  • For mere koffein, brygge jasmin te, som har sorte blade.
  • Tebladene kan indsamle fugt natten udsættes for den jasmine blomstrer. Varme blade i ovn på en meget lav indstilling for kun et par minutter at fjerne denne fugt.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com