Hvordan kan jeg få højere naturligt?

Mange mennesker ønsker de var højere, især mænd, da det giver dem mere af en tilstedeværelse og kommandoen over et værelse eller situation. De mennesker, der ønsker mere højde har været kort for de fleste af deres liv. Nogle kan henvende sig til kosttilskud, som angiveligt arbejde og et par kan henvende sig til smertefulde operationer, der kan angiveligt gør dem højere. Men folk kan faktisk øge højden naturligt ved at fokusere på et par ændringer i deres personlige livsstil. Dette kan gøres under eller endda år efter puberteten.

Korrekt ernæring

Der er særlige typer af fødevarer, vitaminer og mineraler som nogen ønsker for at vokse højere skal indtages regelmæssigt. Også, drik store mængder vand. For proteiner koncentrere sig om at spise æg, fisk og masser af mælk. For vitaminer og mineraler, Spis rå frugt og grøntsager. Yoghurt og ost vil give de gode fedtstoffer og hele korn hvede vil give kulhydrater. Med alle disse typer af naturlige økologiske fødevarer i din daglige kost, vil din krop være i stand til at producere mere væksthormoner, som bidrager til en generel højde stigning. Ikke blot vil du være generelt sundere fra denne korrekte ernæring, men din højde vil begynde at øge naturligt, hvis de kombineres med de andre ændringer i din personlige livsstil.

Dyrkning Taller øvelser

Intens anaerob øvelser også stimulere vækst hormoner, som svømning, cykling, roning og Sprint. Men strækøvelser vil øge højden naturligt samt ved at styrke den afskyelige og ryg muskler, hvilket reducerer komprimering på diske i rygsøjlen. Øvelser som hængende, tør jord svømning (skiftevis arm og ben elevatorer) og bækken forskydninger vil øge styrken i alle disse muskler og også strække kroppen betydeligt. Begyndere med disse øvelser bør tage et par dage ud i mellem, men en daglig regime skal snart vedtages.

Den rigtige resten

En korrekt mængde af resten er blevet tilskrevet mange sunde kvaliteter, men det kan også spores tilbage til dyrkning taller senere i livet. Dette betyder ikke mere søvn, eller endda otte timer om natten – det betyder den rigtige mængde af komfortable, uforstyrret søvn til at tillade din krop til at hvile, helbrede fra træningen og begynde at vokse. Dem, der forsøger at vokse højere skal sørge for de har en komfortabel madras og en måde at ophøje deres ben, således at deres ryg ligger fladt på madrassen og ikke komprimere rygsøjlen, så de førnævnte strækøvelser til faktisk arbejde. Mange mennesker har hævdet, de har vokset højere på en ret kort tid hvis alle disse ting bliver en del af dagligdagen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com