Logi på Santa Catalina Island, Californien

Logi på Santa Catalina Island, Californien

Santa Catalina Island, ofte omtalt som Catalina Island, er en ø beliggende off kysten i det sydlige Californien. En af de otte Kanaløerne, Catalina Island er blevet et kendt feriemål, tegning snesevis af besøgende hvert år. For besøgende til Catalina Island, øen er hjem til flere steder tilbyder en bred vifte af indstillinger for logi.

Gamle Turner Inn

Gamle Turner Inn er en bed-and-breakfast inn har til huse i en renoveret tidlige 20th århundrede bygning på Catalina Island. Kroen har fem unikt indrettede værelser, der tilbyder faciliteter såsom brændeovne pejse, private badeværelser og antikke møbler. Kroen tilbyder også gæsterne gratis komplet morgenmad, aften vin og forretter og concierge-tjenester. Derudover ligger blot 1 gade fra stranden og grøn glæde molen, hvor gæsterne kan slentre, båd, spise eller folk watch langs Stillehavet. Udendørs inn parkering er gratis for alle køretøjer. Kæledyr er ikke tilladt.

Gamle Turner Inn232 Catalina Ave.Avalon, CA 90704310-510-8504oldturnerinn.com

Hotel Catalina

Hotel Catalina er en victorianske hotel ligger mindre end en blok fra Catalinas strand. Alle hotellets værelser har 32-tommer fladskærms tv med kabel-kanaler, køleskab, loftsventilator, Strygejern og strygebræt, hårtørrer og trådløs internetadgang. Hotellet tilbyder også gæsterne gratis morgenkaffe og bagværk, en stor gårdhave gårdhave med liggestole, Jacuzzi spa og springvand og et udendørs grillområde. Derudover ligger kun en kort afstand fra Catalina Island Museum, hvor gæsterne kan se en række udstillinger fremvisning af øens indiansk arv og øen historie. Hotellet parkering er gratis for alle køretøjer. Kæledyr er ikke tilladt.

Hotel Catalina129 Whittley Ave.Avalon, CA 90704310-510-0027hotelcatalina.com

Catalina Canyon Resort & Spa

Catalina Canyon Resort & Spa er hjemsted for en af de få dag kurbade på Catalina Island. Alle værelser på resort er ikke-rygerværelser og tilbyde tv med kabelkanaler, AM / FM vækkeur radioer, Strygejern og strygebræt, skrivebord arbejdsområder, telefoner med gratis lokale opkald og gratis trådløs internetadgang. Ud over en full-service dagsspa tilbyder feriestedet også gæsterne en 24-timers fitnesscenter, en opvarmet udendørs swimmingpool, gratis transportservice til og fra terminalerne båd og helikopter og flere solede områder og udendørs terrasser. Desuden, er udvej mindre end to miles fra Wrigley Memorial og botaniske haver, en 37 hektar stor have hvor gæsterne kan se planter findes kun på øen. Resort parkering er gratis for alle køretøjer. Kæledyr er tilladt mod gebyr.

Catalina Canyon Resort & Spa888 Country Club kørselAvalon, CA 90704310-510-0325catalinacanyonresort.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com