Jungle overlevelse uddannelse skoler

Jungle overlevelse uddannelse skoler

Mange virksomheder og organisationer tilbyder grundlæggende færdigheder uddannelse for at overleve i ødemarken, herunder ørkener og skove. Specialuddannelse i forhold til at overleve i junglen, men er tilgængelig fra kun omkring fire selskaber: Mykel Hawke SpecOps, Rimachi ekspeditioner, Randalls eventyr & uddannelse og Utan Bara Adventure Team.

Sammenligne skoler

Nogle af de færdigheder, der er nødvendige for at overleve i junglen er de samme færdigheder, der kræves til at overleve i andre områder af vildmark. Disse grundlæggende færdigheder er undervist af alle fire jungle overlevelse skoler. Udgift bør kun være én af de faktorer, du overveje når du vælger en jungle survival school; erfaring og kommunikationsfærdigheder af undervisere er en anden vigtig faktor. Alle rejser, logi og måltid omkostninger mens uddannelse, mens på ekspeditioner på nogen af disse skoler er ansvarlig for studerende. Alle angivne priser er aktuelle i marts 1, 2011. Alle fire skoler kræver, at deltagerne udføre en frigivelse og eftergivelse af gæld for at deltage.

SpecOps

SpecOps adventures kan leverer one-on-one eller gruppe uddannelse, og tidsplanen tillader det, Mykel Hawke vil uddanne dig på sin uddannelse placering eller et websted som du vælger. Den primære træner, Mykel Hawke har optrådt på flere tv-shows, herunder Travel Channel "Bizarre Foods med Andrew Zimmern" og Discovery Channel's "mand, kvinde, vilde." SpecOps tillader ikke følgende elementer på ekspeditioner: mobiltelefoner, lightere, kampe, vand, telte eller mad. Overlevelse klasser ofte omfatter PowerPoint-præsentationer, og leveres normalt i tre - fire timers blokke over en eller to dage. De fleste gruppe klasser kræver mindst fire og højst seks studerende. Omkostninger til at deltage i SpecOps varierer afhængigt af arten og omfanget af uddannelse ønskede.

Rimachi ekspeditioner

Rimachi ekspeditioner, baseret i Ohio, giver en en-dags Overlevelseskursus fra maj til juni, efterfulgt af en 15-dages ekspedition til peruvianske jungler bistået af Chief Basha af Shapara indianerstamme. Ekspeditioner består normalt af fire til seks personer. Rimachi ekspeditioner afgifter i øjeblikket $1.200 til sit kursus.

Randalls eventyr & uddannelse

Randalls eventyr & træning har været i branchen siden 1997. Selskabet leverer latinamerikanske jungle overlevelse i Amazon region samt indenlandske overlevelse kurser. Featured på Travel Channel, Discovery Channel og andre tv-programmer, Randalls også producerer og sælger en bred vifte af knive bruges af survivalists. Virksomheden tilbyder en syv-dages jungle Overlevelseskursus, som giver uddannelse i bygge husly, vand indkøb, machete brug og brand building. Den tredje dag i uddannelse består af navigation, jungle rejser, fælder og fældefangst teknikker. Generelt, kilden til mad ekspeditioner er begrænset til hvad eleverne kan fange mens der fiskes. Randalls eventyr & uddannelse i øjeblikket afgifter $1.400 for dens Overlevelseskursus.

UBAT

Utan Bara Adventure Team (UBAT) er en selvstyrede, 100 procent malaysiske-baserede jungle overlevelse ekspedition skole, med klasser, der dækker områder som team building og overlevelse uddannelse. De to programmer tilbydes i øjeblikket ligger begge højintensive overlevelse kurser i Ulu Terong junglen i Perak. Omkostninger til at deltage i UBAT varierer afhængigt af arten og omfanget af uddannelse ønskede.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com