Familie ferie Resorts i staten Washington

Familie ferie Resorts i staten Washington

Familier, der rejser i Washington vil finde mange udvej destinationer åbne til høj røst og larmende adfærd. Udendørs entusiaster kan bringe børnene langs til en ø i Puget Sound eller rejse til de østlige halvdelen af den stat, hvor varmere klimaer venter. Cykling, Vandring, fiskeri, sejlads og svømning er nogle af de aktiviteter, der er til rådighed på familievenlige resorts på tværs af Washington.

Great Wolf Lodge

For en familie-venlig flugt under Washingtons mange regnfulde måneder, bo en nat eller to på Great Wolf Lodge, ligger 78 miles syd for Seattle i Centralia. Indendørs vand park passerer er gratis for resort gæster opholder sig i en af flere tema suiter, såsom Wolf-hule med køjesenge, og de majestætiske Bear, med en stor våd barområde. Parken har en solterrasse med vand spray for yngre børn og en seks-etagers Howlin ' Tornado dias, blandt andre attraktioner, for ældre børn. Stor ulv har også spisemuligheder, butikker og spa-tjenester for forældre.

Great Wolf Lodge

20500 gamle Highway 99, SW

Grand højen, WA 98531

360-273-7718

greatwolf.com

Lakedale Resort i tre søer

Pakke telt op eller reservere en hytte på 82-acre Lakedale Resort på San Juan Island. Rejse nord 77 miles fra Seattle til Anacortes og tage en færge til Friday Harbor. Udvej er 4,5 miles fra færgen dock og funktioner teltpladser, bjælkehytter, lærred hytter og indgive gæsteværelser. Børnene kan svømme eller fiske i en af tre søer eller leje kanoer. Stier og veje er ideelle til mountainbiking eller vandreture og udvej planer flere aktiviteter for gæsterne såsom volleyball, båd racer og tie-dye fester om sommeren.

Lakedale Resort i tre søer

4313 Roche Harbor Road

Friday Harbor, WA 98250

360-378-2350

lakedale.com

Solen Lakes Park Resort

Østlige Washington solen Lakes Resort er familie-ejet og drives og roser sig af at være en overkommelig resort destination. Indkvarteringsmuligheder omfatter rustikke lakeside hytter, RV websteder, ved poolen hytter og mobilhomes. Beliggende på nord kysten på Park Lake, omfatter feriestedets aktiviteter fiskeri, sejlads, vandreture, golf og vand-ballon krige. Solen Lakes Park Resort er beliggende i Coulee City i nærheden af Grand Coulee-dæmningen og er 103 miles vest for Spokane.

Solen Lakes Park Resort

34228 Park Lake Road NE

Coulee City, WA 99115

509-632-5291

sunlakesparkresort.com

Campbell's Resort

På Campbells historiske resort on Lake Chelan og tilbringe dagen på 1.200 fødder af lakefront sandede strande. Oprindeligt bygget i 1901 og funktionerne resort 170 opdateret værelser med udsigt over søen og tæt på butikker og restauranter i downtown Lake Chelan. Campbells har aktiviteter for børn om sommeren. Udvej er 185 miles øst for Seattle og 181 miles vest for Spokane.

Campbell's Resort on Lake Chelan

104 W Woodin

Chelan, WA 98816

509-682-2561

campbellsresort.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com