Problemer med polariserede solbriller

Polariserede solbriller er briller med specielle linser, at skelner mellem vandrette og lodrette lys vinkler. Formålet med dette er til kun at tillade vertikal lys fra solen til at indtaste briller, mens blokerer vandrette lys fra blænding eller andre overvejelser. Dette øger synligheden på plane overflader som veje og vand, som er modtagelige for blænding.

Skærmvisning

På grund af de lys reflekterende egenskaber af polariserede linser, kan det gøre at se en skærm på en mobiltelefon, GPS eller andre digitale udlæsning vanskeligt. I mange tilfælde skal briller fjernes for at se LCD og andre skærme, som kan være vanskelige mens du arbejder eller kørsel.

Falsk reklame

Mange solbrille producenter vil kræve et produkt er polariseret, men i mange tilfælde er det ikke. En enkel måde er at være sikker på at se på en reflekterende overflade gennem linsen, rotere brillerne 90 grader og kigge efter variationer i intensiteten af blænding. Hvis du kan se ændringer i intensitet, polariserede briller ikke.

Tidspunktet på dagen

Polariserede linser er designet til at fungere bedst, når solen er præcis 37 grader fra horisonten. De er stand til at begrænse blænding når solen er i 30 til 60 graders men ikke meget effektiv hvis solen er meget lav eller meget høj fra horisonten.

Sne blænding

I nogle tilfælde af vintersport, såsom styrtløb, er det nødvendigt for en person at se overvejelser om ice patches og andre smarte overflader for at undgå skade. Polariserede linser kan også begrænse synligheden af ting som glasskår eller metal, der kan forårsage personskade eller skade på et køretøj.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com