Hvordan kan jeg vaske udendørs vandtæt stof?

Hvordan kan jeg vaske udendørs vandtæt stof?

Imprægnering er indbygget i high-tech udendørs tøj som Gore-Tex, H2No og etui jakker, bukser, skjorter og veste. Mange vaskemidler lavet udelukkende for vandtæt stof slippe af med snavs og lugt akkumuleret fra den store udendørs. Læs alle vask og tørring instruktioner på tøjet og vaskemiddel flaske før du sætter en ind i vaskemaskinen.

Instruktioner

• Trække vandet ind i vaskemaskinen. For de fleste udendørs vandtæt stof, skal du bruge en indstilling for varmt vand med en kold skylle. Tilføje specielle vaskemiddel og lad det agitere før du sætter tøjet i vaskemaskinen. Nikwax-mærke vandtæt rengøringsmidler skal for eksempel være rørte for at skabe bobler før du tilføjer Gore-Tex eller H2No stoffer i vask.

• Køre klæder gennem en normal vask cyklus og bruge en blid spin. Tilføje en ekstra skyl for at få alle sæbeskum og vaskemiddel ud af de rensede udendørs beklædningsgenstand.

• Hænge tøj på en tørresnoren til tørre, medmindre tøjet vask tag tillader en tumble tør. Hvis tøjet ikke har et tag, fejle på siden af forsigtighed og tør på linjen.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com